Annons
Annons

vår på fötterna.


 

sneakers
Oj, det här inlägget skulle ju upp torsdag kväll men jag hamnade på en fest istället för att gå hem i rimlig tid och redigera bilder. En av de mer fina grejerna med att resa ensam måste jag ändå säga : ) Idag vaknade jag tyvärr den orimliga tiden sju på morgonen (iaf orimlig om man varit på fest), suck. Jaja, mer om det en annan dag för nu är det skotajm.

Annons

sneakers

I måndags efter 20 timmars spöregn så gick mina sneakers som jag hade med mig i bitar. Alltså, skulle inte önska ens min värsta fiende att spendera tid i samma rum som dom, så surt som de luktade fy 17. Därför gav jag mig själv det strålande uppdraget att hitta nya våriga skor!

sneakers

Åkte till Shinjuku och den stora Adidasaffären och införskaffade dessa döfina i mörkblått.

sneakers

De heter Adidas Gazelle som ni ser och är väldigt nätta och från början en fotbollsdoja med design från 1966.

sneakers

Finns få känslor som nya våriga skor hörrni.

 

Translation. New spring sneakers! 

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar