Annons
Annons

vecka 17.


 

Omg skriver detta när det är fredag fortfarande för att jag tänkte ge mig själv en megaledig helg. Har således all fredagspepp kvar i kroppen fastän detta publiceras på en måndag. Solen skiner utanför mitt kontorsfönster och alla förväntningar finns kvar. Hoppas det höll i sig! Hoppas min helg var precis så dansant som jag tänkte mig med en och annan uteservering, ett knippe kalas och perfekta eyelinervingar.
Deppigt ändå om något hemskt hände och jag typ sitter framför datorn och gråter över detta naiva dåtidsinlägg. Men hoppas verkligen inte, det känns inte så.

Annons

Denna vecka händer en hel del.
◈ Idag måndag ska jag föreläsa för ett gäng niondeklassare i Enskede vilket ska bli gulligt och roligt. Man älskar ju ändå femtonåringar.
◈ På tisdag ska jag förutom att jobba luncha med Nina, gå på min terapi, svara på en intervju och träna. Har i alla fall skrivit upp träning i schemat.
◈ På onsdag ska det göras ett inredningsreportage hemma hos mig.
◈ På torsdag har jag högläsning, signering och aw Kungstensgatan 28B mellan 18-19.30. Kom snälla det blir kul!
◈ På fredag drar jag till Köpenhamn med Alexandra för att hälsa på vår kompis Nicolina som gör sin AT där. Vi stannar hela helgen. Kewl med Köpenhamn ju. Kommer hem söndag kväll och då är det Natten. Hmm. Undrar om jag orkar åka direkt från flygplatsen till klubb. Kanske vore kul.

Hejdå glad måndag!

 

picture source.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar