Annons
Annons

vecka 19.


 

Hej hej nittonde veckan av 2017. Över halva maj är fortfarande kvar, det är rosa nedanför min balkong, igår satt jag i gräset och drack kaffe och idag är det ju ganska kallt men strunt samma. Snart varmt igen. Det är vår.

Annons

Hade en mycket fin helg. Trädgården öppnade och det var 17 grader och vi dansade. Tror fredagen var årets bästa dag hittills? Jag lämnade min lägenhet på morgonen utan jacka, drack cava och fick håret lockat på eftermiddagen, vi invigde min balkong, dansade under en discokula utomhus och så vidare. Ska ba redigera bilderna så ska ni få se. Alltså bra väder: verkligen det bästa jag vet.

Ja vad mer. Jag har sett klart Masterchef Australia 2016 och grät så mkt i finalen. Jag har sett snart fem säsonger av amerikanska The Office på drygt två veckor. Aldrig sett det förut av nån anledning, det var på tiden. Jag har sett hela säsongen av Girlboss på Netflix som handlar om nastygal.com, den var ganska lättsam och rolig. Sveriges yngsta mästerkock är dock min favorit just nu.

En annan rolig och märklig grej är att säkert 8 personer, bekanta och obekanta, har kommit fram till mig i helgen ang mitt inlägg om mat jag inte gillar och försökt argumentera idén om exempelvis lasagne eller blåbärspaj. Haha alltså.

Den här veckan ska jag åka och handla växter till balkongen med min mamma, äta skaldjur, gå på fest, gå till Trädgården igen såklart och lite annat fint. Ja, och jobba förstås. Ska fotografera två samarbeten, skriva en krönika och blogga dom vanliga 12 inläggen per vecka. Det får räcka så för vecka 19.
Vi hörs snart.


picture source.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar