Annons
Annons

vecka 23.


 

Hej.
Måndagsinlägget kom lite senare idag än vanligt för det är ju mer eller mindre långhelg. De flesta jag känner som jobbar på kontor är lediga idag och eftersom vi på Sandra Beijer AB tar alla tillfällen till ledighet så sov jag till tio.

Annons

Förra veckan var ju ganska värdelös. Trump valde att lämna Parisavtalet som ni säkert vet, ett av världens viktigaste miljöavtal. Dock <3 på Frankrikes president Emmanuel Macron som höll ett fantastiskt fint tal i samband med detta. Och så terrorattacken i London i helgen? Så hemskt. Så hemskt att attackerna är så många som avlöper varandra nu att fb-applikationen där ens vänner markerar sig i säkerhet knappt gör mig förvånad längre. Sinnessjukt egentligen. Hoppas ni alla mår bra och tar hand om varandra ♡

Nu vecka 23. I Stockholm ska det regna men vara varmt. Ganska mysigt väder tycker jag.
Ikväll ska jag på en liten fest, imorgon är det Sveriges Nationaldag (mina kompisar anordnar en fest för mångfald kom vetja). Och resten av veckan ska jag exempelvis spela in en podd, anordna ett event med Elsa, skriva som 17 samt förstås se hur mina plantor på balkongen växer. De älskar regnet!

photo source.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar