Annons
Annons

vecka 32.


 

FÖDELSEDAGSVECKA!
Är det rimligt att säga till alla man träffar att man har födelsedagsvecka? Planerar att göra det från och med idag. På torsdag fyller jag år och på fredag drar jag på festival. Det är varmt och soligt i Stockholm, jag har smultron på balkongen, hopp i bröstet och kan inte ens minnas senast gången jag hade ångest, måste vara flera veckor sedan. Ska SÅ carpa dessa feelings, det känns så väldigt lyxigt. Önskar man kunde spara ner några procent i en låda och ha till regnigare dagar.

Annons

Jaha så vad ska jag göra mina sista dagar som 32-åring? (Känns som jag glömmer bort varannan sekund vad jag fyller btw? Trodde flera dagar att jag skulle bli 34)
Hursom, enligt mitt schema på mobilen verkar det som att jag framför allt ska äta lunch med folk. Ea idag till exempel. Ni äggstremt trogna läsare vet att det var hon jag startade bloggen med en gång i tiden för sisådär 12 år sedan.
Ska även jobba litegrann men mest promenera, fika, ta en öl och så småningom fira min födelsedag. Det är  fortfarande sommar och fortfarande semesterfeeling här på mitt kontor har jag bestämt.

På fredag drar jag till Way Out West och stannar där över helgen. Hoppas vi ses där.

puss hörs snart och var snälla mot varandra

photo source.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar