Annons
Annons

vecka 34.


 

Nu är 2017 äldre än vad jag är veckomässigt! Känns bra ändå?

Jag har semester igen. Varför inte, tänkte jag och rymde ner till Frankrike med tre kompisar. Så himla lyxigt, jag är verkligen dagligen tacksam över att jag har ett jobb som gör att jag kan vara på så pass fri fot.

Annons

Hoppas hoppas att killen jag blir kär i sen också har det så, för då tänker jag att vi ska bo över hela världen tillsammans. Skulle ju kunna göra det nu själv också iofs, men jag blir så lätt ensam när jag är ensam. Om ni förstår.

Jag hade ju en plan om att hänga i Sydkorea hela hösten, minns ni? I Seoul. Men jag avbokade mina egna planer för att jag fick panne av tanken att vara så långt bort från mina kompisar. Inte redo för det än. Fortfarande inte helt färdiglagad. Vill sova i min egen säng, hänga på samma gamla barer, köpa mitt sevenelevenkaffe och fixa pastamiddagar i mitt eget kök. Skönt att man får göra som man vill.

Avslutar detta inlägg med några gifs på Marlon Brando. Har förstört mitt pinterestfeed för att jag har pinnat för många bilder på honom, så nu får jag enbart upp Brando-gifs som rekommendationer.
Eller förstört och förstört vad är det jag säger

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar