Annons
Annons

vecka 37.


 

God morgon.

Måndagsinlägget kommer i senaste laget men det finns en lycklig historia till det. Klockan ringde först 06.00. Den här veckan har vi målare som målar om fönstren på utsidan av vårt hus. Hela veckan ska dom hålla på. Insåg då i mitt morgonhaze att de borde rimligtvis inte börja med just min våning.
Ställde om klockan till 09 och gick upp då. Ingen har ringt på dörren! Jag fick sovmorgon!

Annons

Börjar nu i och för sig undra när dom egentligen ska komma?

Men klart slutpratat om målare. Här kommer lite prat om väder istället från er mest väderintresserade kompis.

Vi går in i mitten av september nu och jag får väl erkänna mig besegrad. Hösten är här. Värmen är ostadig, kvällarna mörka och vindarna kalla. Så blev det ny årstid till sist.

Tycker däremot till skillnad från alla jag pratat med att sommaren i huvudstaden var asvarm och fin. Visst att jag var borta två veckor i juli och där vet jag ju inte, men annars har jag mest varit i Stockholm. Har lämnat halsduken hemma på kvällarna och struntat i strumpbyxor på dagarna. Promenerat omkring i solen, suttit på uteserveringar och när det varit regn har de varit varma och intensiva.

Lol förresten på att när jag sagt till folk att ”vadå sommaren var ju hur fin som helst” så har flera sagt ”Jaa.. med svenska mått mätt”.
Vadå? Sitter folk på riktigt och förväntar sig Bali varje sommar?
Då förstår jag verkligen att dom går runt och surar.

Jag säger Heja sommaren 2017! Du var greatness. På alla sätt.

Yakutsk har förresten haft en superbra sommar om någon har undrat. 25 plusgrader och sol nästan varje dag när jag kollat efter. UNNAR dom verkligen det.

pic source.

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar