Annons
Annons

vecka 47.


 

Måndag igen. Gudars. Fortfarande november. Jag mår sådär, men det är okej. Ett bra tips när det känns som att man håller på att bli fullkomligt batshit crazy är att 1. duscha. 2. sms:a en kompis och skriva hjälp. Hjärnan villar in en i helt mörka rum när man tror att man för en gångs skull har en bra dag, men varje vecka är en vecka längre ifrån det som var då. Det värsta är att hantera ångestsvallen som jag aldrig vet hur långa de kommer att vara eller var de kommer att leda. Men jag känner i alla fall någonting och det måste väl vara ett steg på vägen till att inte längre känna något alls kring detta. Tror jag?
Eller det måste vara så.

Annons

Den här veckan åker jag iväg på boksigneringsturné till Göteborg, Sundsvall och Umeå. I Umeå kommer jag vara ensam lördag kväll, så om det är någon/några som vill hänga: säg till! Du får gärna vara social, +25 och tjej om man får önska : ) Själv är jag kanske inte livets roligaste person just nu, men kanske kan bidra med något i alla fall. Man kan maila då om man vill. Vill gärna göra något kul, typ dricka vin på Umeås roligaste bar eller nåt.


Signeringstiderna som gäller denna vecka är:

Torsdag 24 november 16.00-17.30 Signering Akademibokhandeln Nordstan Göteborg

Torsdag 24 november 18.30-22.00  författarkväll på Bokskåpet i Göteborg, flera författare är på plats.

Fredag 25 november 12.00-13.00 signering Akademibokhandeln Göteborg Västra Frölunda

Lördag 26 november 13.00-14.00 Signering Akademibokhandeln Birsta, Sundsvall

Söndag 27 november  12.30 -13.00 Signering Akademibokhandeln Åkerbloms, Umeå

Andra saker som jag känner att jag måste styra upp i mitt liv inom en snar framtid förutom umeådejter är,
→ En jäkligt lång, rolig och lättsam serie av bingekolla på. Typ Seinfeld fast något annat. Såg alla säsonger av Frasier förra gången jag var nysingel. Ändå rolig serie : ) Man gillar ju Niles.
→ Ett skrivbord någonstans på ett kontor. Det funkar inte längre att jobba ensam hela dagarna och sedan komma hem till en tom lägenhet. Jag kommer bli tokig. Måste hitta en kontorsplats någonstans på Söder där jag och min dator kan sitta. Vet ni något, säg till.

Älskar att ni är så många som tycker att jag ska skaffa en hund nu, men ville bara säga att nej, vill inte ha någon hund just nu. Måste ta hand om mig själv först. Det får bli sen. Men inte nu.

5cdc1b8adbf559e1a4ad531f9bf1b825

 

(0)
(0)
(0)
187 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar