Annons
Annons

vecka 48.


 

-

Hej! Måndag!
Tycker tiden kryper fram just nu så är mycket positivt inställd till att det är ny vecka. Dessutom tar november 2016 slut om några dagar och kommer aldrig mer tillbaka, så himla härligt. Idag är det dessutom inte vilken vecka som helst – det är nämligen semestervecka för mig.

Annons

Eller snart i alla fall, nu på torsdag åker jag med min familj till ett jättevarmt land och stannar i två veckor. Ska bada, läsa böcker och sova. Mer om det när det närmar sig.

Känner mig inte riktigt redo för måndagspeppinläggen än så jag kan ju kanske istället berätta vad jag ska göra denna vecka fram till min semester?

Okej, vi nu kör vi.
Idag ska jag träffa min terapeut igen och längtar väldigt mycket till det. Sedan ska jag hämta ut min resväska som varit på lagning och sen ska jag på ansiktsbehandling. På kvällen ska jag och Jenny äta på restaurang. Lyxig måndag ändå, som någon amerikansk hemmafru typ.

På tisdag tänkte jag jobba från ett café hela dagen typ. Tidsinställa blogginlägg, svara på mail etc. På kvällen ska jag äta på Café Nizza med ett gäng kompisar. Ska bli så kul, deras vegetariska meny har sett så god ut när jag smugit runt och kollat på folks instagrambilder.

På onsdagen har jag bara en intervju inbokad. Sedan ska jag packa. Städa. Vattna blommor. Sånt. Och fika med Nina!

Det var det. Vi hörs lite senare. Här är en låt som jag haft på repeat sista tiden pga så bra.

(0)
(0)
(0)

16 kommentarer till “vecka 48.”

 1. Är också jättepeppad på att detta jävla kuknovember snart är slut. Tycker det ska bli supermysigt med december och ljusslingor och stjärnor i alla fönster och på stan och så. Tycker dessa inläggen är så mysiga! Gillar också att du postar så tidigt på morgonen, perfekt för när jag äter frukost 🙂

 2. Gud vad härligt med semester! Hoppas att du kommer att kunna slappna av och njuta! Skönt att vara med familjen också tänker jag. Och du, känns ingen stress eller press över måndagspeppen – vi förstår!

  PS. Såg dig gå ut från Akademinbokhandeln i Nordstan när jag brådskade förbi och hade så himla bråttom förra veckan. Tänkte att jag ville ge dig en kram och hoppades att du inte kände dig ledsen och ensam, och som tur var läste jag ju att du kom ut med ett härligt gäng sen där på kvällen, det gjorde mig glad 🙂 Kram!

 3. Såååå härligt med solsemster! Kommer bli som balsam för dig tror jag.
  Vara nära de som älskar en villkorslöst, värme och då och då nån papaplydrink 🙂
  Kram Anna

 4. hallå sandra har du lyssnat på jonathan johanssons nya album???? låtarna ”släng alla heartbreakstråkar” och ”rosa himmel” är top! Puss och kram och systerkärlek <3

 5. Härligt att åka iväg till solen nu när det är så kallt. Hade själv velat ligga och jäsa i en solstol med en bra bok. Men det får vänta för min del 🙂

 6. You know, Sandra, that I really admire you not only for being a strong independent woman, but also for being always so honest with us. I’m sending you lots of love <3!!

 7. Jag tycker att det är fett värt att du ej gör grejer som du inte pallar, samtidigt som du kämpar på för att ha kvar vardagen. Det känns som ett sånt himla bra sätt att ta hand om sig själv. Menar ej att du behöver att en total främling ”godkänner” ditt sätt att leva på (obv), menar bara ungefär HEJA DIG! Det är okej att alla inlägg inte är som vanligt, man är faktiskt en person med känslor och inte en skrivmaskin.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar