Annons
Annons

vecka 48.


 

-

Hej! Måndag!
Tycker tiden kryper fram just nu så är mycket positivt inställd till att det är ny vecka. Dessutom tar november 2016 slut om några dagar och kommer aldrig mer tillbaka, så himla härligt. Idag är det dessutom inte vilken vecka som helst – det är nämligen semestervecka för mig.

Annons

Eller snart i alla fall, nu på torsdag åker jag med min familj till ett jättevarmt land och stannar i två veckor. Ska bada, läsa böcker och sova. Mer om det när det närmar sig.

Känner mig inte riktigt redo för måndagspeppinläggen än så jag kan ju kanske istället berätta vad jag ska göra denna vecka fram till min semester?

Okej, vi nu kör vi.
Idag ska jag träffa min terapeut igen och längtar väldigt mycket till det. Sedan ska jag hämta ut min resväska som varit på lagning och sen ska jag på ansiktsbehandling. På kvällen ska jag och Jenny äta på restaurang. Lyxig måndag ändå, som någon amerikansk hemmafru typ.

På tisdag tänkte jag jobba från ett café hela dagen typ. Tidsinställa blogginlägg, svara på mail etc. På kvällen ska jag äta på Café Nizza med ett gäng kompisar. Ska bli så kul, deras vegetariska meny har sett så god ut när jag smugit runt och kollat på folks instagrambilder.

På onsdagen har jag bara en intervju inbokad. Sedan ska jag packa. Städa. Vattna blommor. Sånt. Och fika med Nina!

Det var det. Vi hörs lite senare. Här är en låt som jag haft på repeat sista tiden pga så bra.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 


Annons

 
 


Annons

Laddar