Annons
Annons

vecka 49.


 

När börjar medelåldern? Jag tänker att den börjar vid 50 och tills dess är man rätt och slätt vuxen. Alltså är det sista veckan för 2017 innan den går in i en ny livsfas. Det får vi fira helt enkelt med julstämning, glögg, middagar och sånt. Det planerar jag i alla fall att göra.

Annons

Idag är det även armbandsklockans dag. Ingen aning vad det betyder men tyckte det lät gulligt.

Annars är min vecka fullproppad med möten, samarbeten, bloggerigrejer och allt sånt. Det blir väl så innan jul antar jag. Är så dåligt på att få ihop det jobbmässiga bara jag känner mig några procent mer stressad än vanligt. Det slutar alltid med att jag snarare stänger av och börjar sortera mina böcker i färgordning hemma istället, eller något jag absolut inte har tid med men som känns mysigare.
Säkert en bra egenskap någonstans.
Mindre bra egenskap tycker antagligen de som mailar mig.

Hur som mår jag bra i det stora hela, känns som 2017 knyts ihop fint och 2018 breder ut sig som någon form av spännande röd matta. Allt kan hända.
Och det ska det.

 

pic source.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar