Annons
Annons

vecka 49.


 

Men yes, ny vecka! Det har liksom varit både första och andra advent och om fyra veckor är 2016 slut. Heja tiden friskt humör. Dessutom fyller min mamma 60 år idag så idag är det hennes dag.
Mina planer för denna vecka är cirka ickebefintliga. Jag ska läsa ut boken jag läser nu och tipsa er om den tänkte jag. Jag ska bada, promenera, äta mat och dricka cava. Jag ska läsa lite mer. Ladda ner någon podcast. Skriva lite.

Annons

Har börjat skriva lite dagbok igen. Det är ett mycket bra tips (men kanske självklart) om man går runt och funderar på saker och inte får ihop det. Skriv ner det! Så mycket enklare att förstå vad man tänker då, kan bli lite tokig i mitt huvud annars för att jag inte hittar fram till grejer.

Jag har förresten mer läsare än någonsin sedan jag blev singel vilket är ironiskt men ändå kul såklart. Jag vet inte om det finns några nya men säg till om jag ska göra en presentation av mig själv eller något. För det kan jag.

Ni har säkert sett att jag har en ny design på bloggen. Säg till om något krånglar så jag kan säga det till Metro Mode. Har till exempel sett att det inte riktigt funkar att svara på varandras kommentarer på samma sätt som förut, så det har jag sagt till om. En grej jag gillar mest med den här platsen är ju att ni skapar så mycket innehåll även i kommentarsfältet, att det fungerar som ett forum där ni eftersöker tips och råd och vänner och peppar varandra.

Såg att några inte får upp min ljudbok i Nextory-appen. Segt, men det verkar funka att radera appen, ladda ner den igen och sedan logga in. Knöligt men jaja. I framtiden kommer man säkert tycka det är så roligt med att tekniken fungerade så svajjigt typ jämt men att vi kämpade på ändå.

Nu har förresten norska serien Skam kommit till SVT Play. Jag tror utan att överdriva att minst en om dagen i ett års tid tipsat mig om denna serie. Försökte ju se den i våras men förstod kanske tio procent av norskan, till och med med norsk text. Men nu finns den alltså med svenskt text så ska göra ett försök igen. Dagens TV-tips.

Och just ja, vill ni ha julklapps-boktips tipsar jag och ett gäng andra författare om just det på Bokus hemsida.

puss alla.

1

photo source.

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar