Annons
Annons

vecka 5.


 

YES. Den här veckan händer det. Från och med idag ska solen gå ner efter 16.00. I alla fall i Stockholm då. På onsdag är det ny månad och sen efter det är det bara 28 dagar kvar till våren. Världens längsta vinter SO LONG.

Annons

Den här veckan är det modevecka men jag tycker modeveckan är superläskig ärligt talat så jag ska inte gå på någonting förutom Daisy Grace middag för där brukar det vara snällisar. Jag ska till Helsingsfors och föreläsa på onsdag och på torsdag ska jag och mamma gå på teater och se Egenmäktigt Förfarande, en av mina bästa böcker. Här är en gammal recension när jag hade läst den btw. I helgen har jag ingen aning vad jag ska göra men det brukar ju lösa sig.

Förra veckan var ganska jobbig. Man ska inte skriva att man mår bättre för då kommer det tillbaka och biter en tydligen. Jag har vaknat med hjärtklappning under flera nätter och i onsdags eftermiddag började jag hacka tänder okontrollerat och hyperventilera, fy fan det sög. Har hänt mig tidigare en gång, men det var för 11 år sen och grejen som hände då var så stor och hemsk och den som hände i onsdags var inte alls särskilt livsomvälvande. Men det tyckte tydligen kroppen.
Men, i och med att världen vill vara i jämvikt har jag märkt hände också ett knippe fina grejer. Till exempel åt jag en ovanligt god skaldjurspizza med extra vitlök, jag dansade till northern soul i mitt vardagsrum en helt vanlig vardagsnatt med en grabb som var helt sjukt bra på souldans, Norge vill ge Finland ett berg i födelsedagspresent, vintertomater kommer smaka gott om några år, min kompis kidnappade mig ut på en öl en kväll när jag begravt mig i panik under mitt täcke + jag har fått en väldigt fin jobbförfrågan om den blir av.
1 2 3 nu börjar vecka fem, en dag i taget

picture source.

(0)
(0)
(0)
41 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar