Annons
Annons

vecka 50.


 

Hej.
Idag lämnar jag denna lilla palmklädda vackra ö för att bege mig hem till Stockholm igen. Känns förstås tråkigt att lämna värmen och timmar av att bara kunna ligga i en solstol och läsa, men skönt att komma hem. Har bäddat med nya lakan. Dessutom ska jag gå ut på klubb på lördag för första gången sedan jag blev singel och dansa tryckare med mina kompisar och det ska bli så roligt. Är glad över att jag varit så lite destruktiv den här första månaden som singel. Har varken supit bort mitt hjärta eller klängt på män jag inte vill ha. Ja, kanske rökt lite extra mycket cigaretter då, men vadå, det är lugnt.

Annons

Och världen fortsätter och bra saker händer också. Som ministäder för möss i Malmö. Dessutom skickade jag in min novell jag skrivit på under hösten till förlaget i fredags. I vår kommer den ut och det ska bli så roligt att även bli publicerad 2017. Berättar mer om allt när jag får.
När jag skriver funderar jag ofta på  hur jag 17 jag ska få ihop det och varför jag ens skriver. Men när jag är klar och hamnar i mellanrummet där jag inte jobbar med en text längtar jag redan efter nästa projekt. Det är en fin känsla och jag tänker att den måste betyda att jag hamnat rätt på något vis.


Lite signeringar i Stockholm blir det också:

På fredag den 16:e signerar jag böcker i Liljeholmsgallerian Akademibokhandeln klockan 17-18 .

På måndagen 19:e december signerar jag i Mall of Scandinavia Akademibokhandeln 17-18.

Ge den i julklapp till dig själv eller någon du känner vetja : ) Och självklart går det att ta med sig sina egna böcker för signering. Eller bara komma förbi om man vill säga hej. Jag är snäll ganska ofta.

Glad måndag.

290740ed9738253e0bcdf53e72e2e470

(bild från flora, text av bodil malmsten)

 

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar