Annons
Annons

vecka 52.


 

Hej allihopa.
Idag är det inte vilken dag som helst – det är nämligen första dagen på sista veckan av 2016. Sedan kommer detta året aldrig mer tillbaka, fy fan va skönt.
Vill börja med att tacka för så många fina och välformulerade kommentarer i de senaste inläggen. Dom är en fucking fröjd att läsa. Varenda kommentar nästan som ett eget inlägg, blir helt rörd över hur mycket tid ni lägger här. :’ ) Vill säga det så ni vet, även om jag liksom inte svarar jämt så läser jag alltid alltid.

Annons

Denna vecka är ju då en vecka då typ alla är lediga vilket är så himla kul? Jag är fortfarande rätt sjuk men ska bälja i mig te och citroner idag för att vakna upp fresh as a nyponros imorgon. Tillbringar dagarna just nu med att titta på varannat avsnitt av The Affair och Broad City. Bra serier absolut, men kommer möjligen bli tokig i huvudet om jag inte träffar en verklig person snart.

Ska jobba litegrann denna vecka men annars ska jag mest hänga med kompisar, äta på restaurang och fika. Och på lördag är det dessutom nyårsafton. Då ska vi ut och äta på Växthuset på kvällen och jag planerar att ha denna kjol pga finaste kjolen jag äger just nu.

Jag hoppas ni som är sjuka också blir friska snart, det är vi faktiskt värda.
Nu ska jag göra en ansiktsmask tjing

1

photo source.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar