Annons
Annons

vecka 7.


 

 

Jaha hörreni. Då var vi inne på vecka 7 då. Livet kryper fram i sakta mak och snart är vi i mitten av februari. Det känns ibland som att det är samma vecka som om och om upprepar sig, känner ni också så? Enda skillnaden från Groundhog Day är väl att jag inte har nån Andie MacDowell att förälska mig i.
Jag börjar bli lite nervös kring att mina förväntningar kring våren är lite väl stora. Varför skulle saker vara bättre då? Varmare visst, men det är ju inte direkt som att folk inte var olyckliga på våren. När dessutom detta break-up nått helt nya nivåer vet jag ärligt talat inte hur jag ska hantera ens min blogg längre. Men det löser väl sig också.

Annons

Förra veckan öppnade jag upp ett nytt dokument i Scrivener och döpte till bok3. Försöker få ihop någon form av synopsis, känna efter om historien är något jag ska orka stå ut tillsammans med i typ två år eller nåt. Hoppas.

Den här veckan ska jag se Billy Elliot med min mamma på onsdag och utöver det har jag noll zero njet planer. Borde kanske styra upp. Borde kanske börja träna igen. Tänkte ju göra det förra veckan men kom aldrig dit.

Ja det här var ju ett kul inlägg.

Hörs lite senare.

a7aea0c16f6f0396117fed8561be3ee7

(0)
(0)
(0)
266 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar