Annons
Annons

vecka 8.


 

Jamen hallå.

Vecka 8, en vecka kvar till våren och jag känner äntligen att jag kan andas någorlunda frisk luft i lungorna på första gången på tre och en halv månad. Längre än så om vi då ska vara ärliga. Så bisarrt och mardrömslikt detta break-up varit men SÅ skönt att alla bitar äntligen fallit på plats och sikten är klar igen.

Annons

Bara det att han fick mig att tveka på mitt psykiska mående gör mig så förbannad. Här har jag gått runt och varit so sad och stundtals trott att jag höll på att bli galen av förvirrad sorg.
Så var det ju inte alls.
Jag har ett starkt emotionellt intellekt och aldrig någonsin ska någon få mig att tro något annat igen. Lita alltid på er magkänsla. Hur omöjlig den än kan tyckas te sig så stämmer den bannemig alltid.

Idag ska jag träffa min terapeut vilket känns skönt, även om vi har haft telefonkontakt under förra veckan. Annat jag ska göra denna vecka är ett juryjobb för Stora Ljudbokspriset (sitter i juryn för ungdomsböcker), se Book of Mormon på musikal och medverka i Litteraturens Långa Natt (kom!). Och så har jag bokat en mäklare för att få en värdering på min lägenhet. Jag älskar den där himla lägenheten men just nu vet jag inte längre om jag vill bo kvar. Jag hoppas den känslan går över, men en värdering kan man ju alltid göra i alla fall. Bra tips av er igår om att möblera om också. Ska testa det. Och sedan ska jag förhoppningsvis hinna hitta på en del roliga grejer med mina vänner också.

Nu jävlar. Ur askan växer nytt och jag har i alla fall ingenting att dölja. Nu handlar det bara om att kavla upp ärmarna och äga den här stan. Fy satan vad jag ska göra det.fuck

(0)
(0)
(0)
190 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar