Annons
Annons

video: frågor och svar om kärlek och sånt.


 

Glad lördag!
Här kommer några frågor och svar om feelings och sådant i videoformat. Blev ganska lång den här gången, men man måste ju hinna prata klart liksom : )
I denna video svarar jag på 4 frågor: om att hångla bort hjärtesorgen, om att vara kär i en yngre kille, om att ha problem att komma med sin pojkvän och om långdistansförhållanden. Den första minuten klickar videon för att min kamera försöker fokusera på egen hand, men sedan ställde jag in den manuellt så efter det är ljudet bra.

Annons

Hoppas ni gillar och prenumerera gärna på min youtubekanal.

(musiken i början är skapad av noak garberg, just denna var faktiskt ett av förslagen som jingel till min och michelles podd!)

.

Translation. Q&A about love, in Swedish.

(0)
(0)
(0)
71 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar