Annons
Annons

vilka kompisar vill ni veta mer om?


 

nerja
hagaparken
double denim party
the weekend.
new york.

Då och då får jag önskemål om jag kan berätta lite mer utförligt om mina vänner. Hur länge jag har känt dem, hur vi träffades och hur de är länkade till varandra.

Ni som följt mig ett tag kanske minns att jag gjorde en karta över mina New York-kompisar när jag bodde där. Flera har önskat en liknande karta. Men att göra det för folk jag känner i Stockholm blir extremt mycket svårare för att här är jag ju uppväxt och känner således fler personer.

Annons

2015 började jag med en inläggsföljetong med längre förklaringar om mina kompisar. Men det blev inte mer än ett enda inlägg för jag krånglade till det för mig själv genom att skriva mindre romaner vilket gjorde att jag fick skrivkramp över att 1. missa någon 2. göra någon besviken

Så: Vem vill ni veta mer om?

Säg så en lista på samtliga och berättar kort hur vi känner varandra!

 

(0)
(0)
(0)
91 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar