Annons
Annons

vill du ha en liten bokhylla?


 

SÅLD!
Jag behöver bli av med min byrå/bokhylla/sideboard och tänkte att någon av er kanske skulle vilja ha den? Du får den gratis i sådant fall, men du måste komma upp och hämta den hos mig inom några dagar.

Annons

byra

Såhär ser den ut! Det är en Nornäs från Ikea. Från början var den i obehandlat trä med grå ben, men jag och Magnus har målat om den i vitt samt målat benen i guld. Den får helt enkelt inte plats i lägenheten längre, men kanske får plats hos någon av er?

IMG_9244 copy

Såhär ser originalet ut, innan vi målade den!


Har sett att Flora har en likadan som bokhylla vid sängen.

Vill du ha? Maila mig på [email protected]. Du får den gratis (kostar från början 2000 kr), men du måste kunna hämta upp den på Södermalm snarast. Bra att veta är att jag bor fyra trappor utan hiss och den är rätt tung, så ni behöver nog vara i alla fall tre personer eller två starka.

Tjipp!

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar