Annons
Annons

vinnarna: din bästa sommarbild.


 

aco
Förrförra veckan hade jag en tävling med ACO där ni kunde vinna ett somrigt limited edition-kit med doft av rabarber och hallon. En bodylotion och en showercream.
Tack för att jag fick spana in alla era bästa sommarbilder, så fint att läsa om.
Här kommer de fem vinnarna lastade:

Annons


Johanna:
Den är tagen för tre somrar sen. På bilden är det jag och min fina barndomskompis, hon som vet allt om mig och som jag är hundra procent mig själv med. Bilden är från när vi precis har gått ut nian och åkte upp till hennes lantställe i Värmland en vecka och bara tog det lugnt och levde sommaridylligt. Helt slut efter betygshets och gymnasieval pustade vi ut mitt i skogarna där tiden liksom står still. Vi kopplade helt bort från omvärlden, det var bara vi två i en stuga och allt var lagom perfekt.
Vi plockade blåbär i skogen, fick myggbett och badade i sjön, vi läste böcker, gick på långa promenader och pratade till långt in på nätterna.

olga
Olga:

Med varsin backpacker-ryggsäck erövrade jag och min bästa vän södra Europa under sex varma sommarveckor för två år sedan. Här har vi precis landat i ett blommande London efter en stormig och grå båtresa från kyliga Calais. Och istället för att hänga på någon spännande bar eller någon dansant klubb, letade vi upp en liten matbutik och köpte allt gott vi kunde hitta för de sista pengarna vi hade. Och så satt vi där på en varm trottoarkant bland brittiska tegelhus, någonstans i ett lummigt Greenwich och pratade om alla våra nyupplevda äventyr.

julia
Julia:
Den här bilden är på min bästa vän Anna. Det var en sommarnatt i juli förra året som vi bestämde oss för att smita ut för att dricka öl vi snott från hennes föräldrars skafferi och nakenbada i sjön.
Vi gjorde det till en grej att smita ut utan att bli upptäckta. Hon tog tjugo minuter på sig att med pickande hjärta i bröstkorgen tassa förbi sina föräldrars sovrum på knarrigt trägolv. Jag andades tyst och smög ut genom källardörren för att ingen skulle vakna av nyklar som vreds om i låset. Vi var sjutton och nitton men jag kände mig som tolv när vi susade nedför skogsbacken från hennes hus på min cykel i bara nattlinnen. I sommarnattsljuset genom björkarnas lövverk skrattade vi uppspelt och den ljumma nattluften smekte våra ansikten.
Framme vid sjön blev vi nog mer fulla på livet än på den flera år gamla ölen med klumpar i. Och det var så himla fint. Allting. Att lirka av sig kläderna och låta kroppen vara fri. Vi var så vackra då. Och vattnet var alldeles stilla och mjukt och varmt. Himlen lika så. Livet lika så. Och jag älskar henne så mycket.

11069935_10153678141729202_8706959919077583500_n
Lizette:
Sommar för mig är liksom sommarnatten. När det är mörkt, och det borde egentligen vara dökallt, men istället kan jag sitta och äta pizza i min tunna klänning. Bilden är tagen här i Florida, som jag bor i. I början var det lite tokigt att fira sommar i Miami, det är ju inte så somrarna brukade firas. Men håll i hatten vad härligt det går att ha det på annorlunda sätt också. Pizza är lite tabubelagt att äta på sommaren har jag förstått (i och med ”bikinihetsen” som i alla fall tycks råda i mina kretsar), därför blir jag extra pepp när jag ser den här bilden. Från en varm kaj intill havet, men en kall bärs och en flötig pizza. Och istället för stearinljusen som brukar lysa i mitt sommartorp, är det miljoner, triljoners höghus som blinkar.

pamela
Pamela:
En sån där kväll när du hamnar högt över taken, vinden viner över jeansjackan och champagnen av någon outgrundlig anledning är gratis. Och en av dina bästa och äldsta vänner hänger på, fnissar åt saker som hände när vi var tonåringar i Skåne och att livet nu båda tagit oss till Stockholm och sommaren håller på att börja och kvällen är oändlig. Skolkar från livet i några timmar och skrattar ikapp.

.

Grattis Johanna, Olga, Julia, Lizette och Pamela, ni kommer bli kontaktade och sedan kommer ett kit på posten!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.

Translation. The winners of my competition with your best summer pictures + the story behind it.

(0)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar