Annons
Annons

wednesday and friday.


 

this week.

Här hänger jag i min säng och tänker varje dag på att jag borde skaffa ett stativ. Så jag kan ta vettiga dagens outfit utan att kameran balanserar på lådor och vaser och jag måste liksom lägga mig i 90-gradig vinkel för att synas i bild. Suck.

Annons

this week.

Så här såg jag i alla fall ut i onsdags. Jeansskjorta är en gammal från Zara men en av mina favoriter, scarfen har jag fått av Magnus. Har ni förresten sett Alexa Chungs klädkollektion i jeans som kom ut i veckan? Den sålde såklart slut på en dag ungefär, men klänningen alltså, åh.

this week.

Tavelhyllan i bakgrunden har förövrigt stått där i två månader. Ska måla den vit men kommer mig aldrig för att göra det! Kanske bli söndagsprojektet.

this week.

Såhär såg jag ut igår när det var fredag. En fredag som bestod av att se Mitt Enda Liv av Jonas Gardell på Cirkus, dricka rödvin på Konstnärsbaren och sedan dans på någon nyöppnad klubb. En bra fredag alltså!

this week.
Den långärmade t-shirten eller vad man ska säga att det är, är från Asos. Har en likadan i rosa också.

this week.

Idag är det lördag och vi ska sätta upp våra hyllor i köket strax, hurrahurra äntligen.
Det verkar vara problem med att kommentera förresten :'( Jag hoppas att det ska lösa sig jättesnart, jag har bett om hjälp i varje fall.
.

 

Translation. Two outfits from this week. A wednesday with a jean shirt from Zara and a Friday with a cropped top from Asos.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar