Annons
Annons

what I bought in Gothenburg and in France.


 

things.

Två små saker köpte jag när jag var på min semester först i Göteborg och sedan på Franska Rivieran. Vi tar en titt.

things.

I Göteborg köpte jag en tesil på The Kitchen (som hör ihop med inredningsbutiken Artilleriet). Man håller i den lilla kroken så vänds silen och man kan låta vattnet rinna genom tebladen ner i närmsta kopp eller kanna. Sedan ställer man den på bordet och det vatten som är kvar rinner ner i den lilla behållaren. Hoppas jag förklarade så man förstod.. Kanske inte, men fin är den tycker jag.

Annons

things.

I Frankrike har de så fina matförpackningar, så där gick jag loss i den lilla delikatessbutiken nära där mina föräldrar bor. Eller gick loss och gick loss, jag köpte en liten flaska tryffelolja. Tryffelolja är en sån där grej som gör nästan allting lite godare. Testa till exempel att ha i några droppar i scrambled eggs. Omnom säger jag bara.

things.

Tryffelolja och tesil. Välkomna hem.

 

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar