Annons
Annons

What I bought in New York.


 

Nu tar vi en liten paus i New York-dokumentationen och tittar på vad jag inhandlade istället,

-

Jag köpte exempelvis världsfin kapsylöppnare i mässing formad som en citron. Från Anthropologie och kostade tio dollar.

Annons

-

Jag placerade den på Magnus lilla bar, oklart dock om han kommer vilja ha kvar den där. Men någon kommenterade i varje fall att de önskade sig en bild på baren, så här är den!

-

På apoteket köpte jag Meyer’s diskmedel och handtvål för att jag tycker formgivningen är så fin och dessutom är de eco-friendly.

-

Kanske lite weird att komma hem med diskmedel men är ju fint när produkterna som man alltid har framme är fina.

-

På Anthropologie köpte jag även den här krukan som jag förstår verkligen inte är för alla, men jag tycker så mycket om den. Bloggade om den för några månader sedan, och blev så glad när jag hittade den IRL.

-

Den fick bo på bänken i vardagsrummet till vidare, men tror att den ska få flytta in i bokhyllan sedan när den är färdigbyggd.

-

Det var allt! Kolla förresten vilken gullig liten blom-installation Magnus hade byggt till mig när jag kom hem igår, får lite hjärtkramp när någon har stått och fixat och trixat så länge <3

 

Translation. Things I bought in New York: a can opener shaped as a lemon from Anthropologie, dish soap and hand soap from Meyer’s and a little pot shaped as a bunny from Anthropologie.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar