Annons
Annons

what I bought in Paris.


 

När man åker på resa händer det att man går in i butiker och kommer ut med påsar. Det här låg i mina:

what i bought in paris.

Jag köpte en penna på inredningsbutiken Merci för att tuschet gled fram på pappret som någon slags sminkborste. När jag kom hem försökte jag omedelbart hitta ett syfte till pennan så nu har jag skrivit i en massa gamla böcker när jag har läst dem. Det står: april 2015 eller januari 2014 osv. Vet inte om det är galengubbevarning på det eller inte, men så glad över min penna bara.

Annons

what i bought in paris.

Inne på Merci köpte jag även dessa små små vaser pga kan ej stå emot små små saker. Där i kan små blommor bo.

what i bought in paris.

På Merci (ja ni hör ju, ni får gå dit) konsumerade jag även denna klämlampa som jag tänkte klämma fast i min bokhylla när den har byggts! Den kan fälla ut sig som en blomma också, vilket är ju lite fint.

what i bought in paris.

I vintagebutiken Episode hittade jag en mörkblå mockakjol! En så himla fin kombination ju, älskar cowgirlfeelingen man får när man har den på sig.

what i bought in paris.

I en delikatessbutik mittemot där vi bodde köpte jag citron-olivolja för det sa Elsa att man absolut ska ha på sallader för då blir de så goda. Kan också köpt den lite för att den var fyra centimeter hög.

what i bought in paris.

Denna bomberjacka från Schott har jag tittat på online så länge så när jag hittade den IRL blev jag så glad för då kunde man ju prova. Den passade och nu bor vi ihop.

what i bought in paris.

Slutligen fraktade jag förstås med mig ost. Det måste man när man varit i Frankrike. Det blev chevre med aska som jag nästan ätit upp. En Maroilles-ost i fin förpackning och två stora Baby Bell som man kan hyvla som frukostost.

Det var det!

 .

Translation. What I bought in Paris: 1. A pen. 2.Some small vases. 3. A lamp. 4. A vintage suede skirt. 5. lemon olive oil. 6. a bomber jacket from schott. 7. cheese!

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar