Annons
Annons

with heart shaped bruises and late night kisses.


 


Jag har en ny klänning från Chloë Sevigny For Opening Ceremony och jag älskar den så himlans mycket. Den är len som ett nattlinne och har runda, blanka knappar. Och så blir det mitt första leopardplagg i hela livet tror jag bestämt.

Annons
Såhär såg vi ut i lördags när vi gjorde natten. Och ursäkta för att det blir så mycket photobooth på sista tiden men jag har inte hittat något bra ställe att ställa min kamera än när jag fotograferar mig själv. Så väldigt glad över klänningen i alla fall.
.


My new dress from Chloë Sevigny for Opening Ceremony. It’s incredibly soft, has round, shiny buttons and is the first leopard clothing item in my wardrobe. I love it.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar