Annons
Annons

you had me at prada.


 

prada

Det kan nog vara så att jag färgades efter att jag matat typ hela Sex and the city förrförra veckan, men helt plötsligt insåg jag att jag inte ägde ett enda par höga klackar som var tillräckligt bekväma för att stå ut med en hel kväll och som jag dessutom gillade. <- ursäkta lång mening. Fick en finfin utdelning i mitt företag nyss och bestämde för att unna mig något flådigt.

Annons

prada

Så när vi var i Cannes slog jag till på ett par från Prada. Älskar deras duvblå kartonger.

prada

Mina kriterier var: tio till tolv centimter höga, svarta och framförallt walkable. Orkar ej dutta omkring, vill kunna dansa om jag ska ha klackisar.

prada

Dessa kilklackar från Prada checkade av varenda box och osade dessutom sött av nittiotal med överdimensionerade guldspännen och öppen tå.

prada

Tänker att dessa kommer bli extra fina med svarta strumpbyxor eller med ribbade grå strumpor i. Ska på ett bröllop i september där dresscoden är ”allt festligt utom taxklack och denim” och tror dessa kommer bli perfekta för dans natten lång tolv centimeter över marken!

prada

 

Translation. New shoes from Prada!

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar