Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight.

Idag är det äntligen dags för killfredag igen! Här kommer hur många heta män som helst från mig till er. Ha det så trevligt.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

 .

Annons

(you can find all the pic sources by clicking on the images here)

Dela på:

36 kommentarer till “you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight.”

 1. Helene Liedholm skriver: 30 augusti, 2013

  Ingen Ryan! Jag är chockad 😉
  Men fasligt snygga män hörru, dte blev en ytterst bra start på dagen!

  Tackar.

  http://blomstergarden.blogspot.se


 2. Ana Harriet skriver: 30 augusti, 2013

  weirdly, all the guys who pumped my knickers on these pics are the ones who are dead already or the ones old enough to be my father.


 3. Mici skriver: 30 augusti, 2013

  Oh my, bästa starten på dagen! Bilden med Patrick Swayze, Rob Lowe, Tom Cruise etc var helt fantastisk. Ny bakgrund på laptopen!


 4. Sanna skriver: 30 augusti, 2013

  Åh jisaness. Min stressiga dag blev plötsligt lättare. Denna hamnar på favoriter genast, så man kan återgå till den vid behov!


 5. Philippa skriver: 30 augusti, 2013

  Bästa killposten hitintills, så långt och så bra!


 6. Ylva skriver: 30 augusti, 2013

  Åh. Detta lättade faktiskt upp min baksmälla lite (mycket). Tack! Ögongodis deluxe <3<3<3


 7. disqus_dzr2g0JDNn skriver: 30 augusti, 2013

  Jag ääälskar killfredagar! Vilken film är Johnny Depp-gifen från?


  1. Louise skriver: 30 augusti, 2013

   Det är från serien 21 jump street. Johnny Depp är skitsnygg (och ung där), se den!


 8. Maja skriver: 30 augusti, 2013

  Det här har du säkert redan hört apropå killfredag, men det känns väldigt exkluderande mot oss icke heterosexuella. Visst att gaysnubbar säkert kan njuta av bilder på snygga snubbar men på nåt sätt känns det som att det ligger en förväntan att alla dina läsare är heterosexuella kvinnor. Sedan kan jag också tycka att det känns lite sunkigt med den här typen av objektifiering, även när det gäller objektifierande av män (vilket jag ändå tycker är mer okej än objektifiering av kvinnor). Det befäster redan rådande skönhetsnormer, även om du kanske bara vill spegla din egen personliga smak. Bara några saker som kan vara värda att tänka på! Kram


  1. Julia skriver: 30 augusti, 2013

   Hörru du, nittio procent av Sandras blogg består ju av hennes ”girl crushes” i korta kjolar så du kan väl unna oss heteros nån fredag här och var? 😉


   1. sixten skriver: 30 augusti, 2013

    heteros behöver inte unnas någonting. hela samhället är byggt för heteros. http://www.rfsl.se/?p=412


    1. Julia skriver: 30 augusti, 2013

     Helt riktigt. Samhället är byggt för heteros – och framförallt heterosexuella män. Tycker att Sandra svarar perfekt ovan. Just detta inlägg kanske inte faller homosexuella kvinnor i smaken, men hon gör en annan viktig grej när hon objektifierar män – för heterokvinnor. Jag tycker att du har fel när du säger att heteros inte behöver unnas något. Heterosexuella kvinnor är också en diskriminerad grupp (om än mindre utsatt än homosexuella kvinnor), men en stor och viktig grupp som behöver stärkas.


    2. sixten skriver: 31 augusti, 2013

     absolut har du rätt i det du säger men som homosexuell kvinna vet jag inte om jag tycker att heterosexuella behöver unnas. sen är det ju klart att Sandra publicerar vad hon vill. men att ”unna” en fruktansvärt privilegierad grupp är kanske inte en kamp värd att ta.


    3. Sofialondonsvenskar.com skriver: 31 augusti, 2013

     Men det här är ingen kamp, det här är ett blogginlägg. Jag unnar mig gärna lite ögongodis trots min privilegierade position. F ö är väl Sandra hon själv ögongodis om man gillar tjejer? 🙂


  2. cecilia skriver: 30 augusti, 2013

   vadå sunkigt? HUNKIGT<3


  3. Stormen skriver: 30 augusti, 2013

   Jag tänkte också såhär först, men sen tänkte jag att Sandra verkar ju vara rätt hetero, och det är ju hennes blogg. Alltså inte konstigt med killfredag. Jag är homosexuell, men tycker ändå det är fint med killfredag, hon lägger ju upp bilder på många begåvade, vackra män. Men jag blir inte ”sexuellt attraherad”. Jag kan hålla med om att det ibland tenderar att luta mot ”heteroläsare”, men jag har sett hur Sandra skrivit flera gånger för att kunna inkludera så många som möjligt i sina texter.


  4. Sandra Beijerrodeo.net skriver: 30 augusti, 2013

   Det finns massor av coola heta brudar på andra platser på internet för de som gillar tjejer! Det vet du ju också säkert. Hade dessutom varit jättesvårt för mig ens att ställa in min blick för att förstå vad som ens skulle va hett i tjejväg eftersom jag liksom inte tänder på det, hade säkert gjort ”fel” då också och publicerat något utifrån en ”manlig blick” eftersom jag utan tvekan är brainwashed av samhället. Det här är ju liksom inte en tidning, eller ett allmänt forum utan en blogg om mig och mitt liv. När jag skriver texter och svarar på frågor försöker jag använda hen i den mån det kan handla om en tjej eller kille, för att inte exkludera någon.

   Madeleine som driver bloggen sisterdisco har förresten tjejfredag idag, spana in vetja http://sisterdisco.blogg.se/

   MEN.
   Jag tycker det också att killfredagar är VIKTIGA och befriande. I ett samhälle där kvinnan är objektet i varenda jäkla film och tidning så går det inte att frånkomma att det blir något annat när en man är det. Tjejer ska vara så jäkla sexiga och villiga hela tiden, det är viktigt att vi får vara rätt och slätt kåta också, för OSS SJÄLVA och inte för någon snubbes skull. Det här är ett skitbra blogginlägg som tar upp män som objekt och hur det är viktigt i den feministiska kampen http://linusfremin.wordpress.com/2011/02/01/att-kla-av-man-som-feministisk-strategi/


   1. Maja skriver: 03 september, 2013

    Det jag säger är inte att du ska lajva gaybrud och lägga upp bilder på en massa snygga tjejer. Jag tycker bara att du borde kunna inse att detta bidrar till att man som ickehetero känner sig exkluderad. Ha förståelse för de som är förtryckta i detta sammanhang, på samma sätt som du verkar ha förståelse för hur kvinnor är förtryckta. Jag läste Linus Fremins inlägg som du länkade och jag håller med om att det är lite uppfräschande på något sätt med män som objekt, men jag tycker ändå inte att det är rätt väg att gå. Vi vill ju att ALLA ska ha rätt att vara handlande subjekt, och att då objektifiera män också hjälper ju inte alls. Som att det skulle vara bättre att dra ned männens lönenivå till kvinnornas än att kvinnornas lönenivå ska upp till männens?

    Istället bör vi jobba mot en kvinnlig sexualitet som är FRI och inte heteronormativ och där alla tjejers preferenser styrs av stereotypa bilder på ”snygga män”. Så där håller jag inte alls med om att detta är rätt sätt att frigöra den kvinnliga sexualiteten, eftersom det uppenbarligen bara är en viss typ av sexualitet som du vill frigöra. Vi ska få vara kåta, men bara om vi är kåta på stereotypt snygga män, typ.

    Skulle vara skönt om du tog till dig kritiken istället för att bara försvara dig genom att säga att du bara skriver om ditt eget liv. Du har makt att förändra så mycket!


    1. Sandra Beijerrodeo.net skriver: 03 september, 2013

     Fast uppenbarligen, om man ser på kommentarsmängden och delningen av mina killfredagar-inlägg så verkar det vara något som behövs. har också flera gången tipsat om den här sajten http://maleobjects.tumblr.com/ som är ett annat (och bättre) exempel på runksajt för heterotjejer. 99,99% av all porr och njutningrelaterade grejer är gjorda av män för män. Det BEHÖVS fler såna här sajter, fler avklädda män för oss heterotjejer. Det går inte att jämföra med att ”sänka mäns lön till kvinnans” det handlar om att ta tillbaka sin egen sexualitet som sedan urminnes tider har varit till för mannen.
     Och vi människor ÄR ju till naturen kåta, det är inget som går att ta bort, vi måste omfamna det istället, och göra det till en jämställd rättighet att få vara.
     Och därför tycker jag att nakna, heta män är viktigt, och framförallt så sjukt suktigt och härligt för mig och andra som gillar killar , för vi är inte så himla bortskämda med det alltså. Det kan finnas fler kamper som behövs på en och samma gång.
     Jag är ledsen om du som ickehetero känner dig exkluderad, men jag förutsätter att du vet att jag tycker alla människor är lika mycket värda och precis som jag skrev förut tror jag inte att alla mina läsare är hetero, jag använder ofta ”hen” ofta och får minst en gång i veckan mail från homosexuella tjejer och killar med olika slas problem, och bara det måste vara något slags tecken på att de känner sig inkluderade här. om ett inlägg två gånger om året blir en dos med snubbe-hetingar tycker jag inte att det gör så mycket. om du har några länkar till en tumblr med fina tjejer som du vill att jag ska länka till nästa killfredag så gör jag det gärna.


  5. Sandra skriver: 31 augusti, 2013

   Man kan inte göra alla nöjda, tex finns det inga asiater med bland killarna och få svarta. Tycker också Sandras svar var bra och tänkvärt, just att det kan vara svårt att välja tjejer som homosexuella tjejer tilltalas av (generalisering) då det lätt blir så att man utgår från den manliga blicken när man väljer sexiga tjejer.

   Bra Sandra att du ger heterotjejer lite fint objekt att kika på!


 9. Amanda skriver: 30 augusti, 2013

  härligt! och åh vad man saknar Heath Ledger!


 10. Emma skriver: 30 augusti, 2013

  Sandra! Jag har en fråga: Hur funkar det med lägenheter i NY egentligen, kan man ha äga/hyra en fast än man inte är amerikansk medborgare? Och, är inte hyrorna supersuperdyra? Nu jobbar du ju inte på samma sätt som tidigare, kommer du ändå kunna ha kvar lägenhet? Hyr du alltid ut den när du inte är i NY? Många frågor, men blev så nyfiken bara. Vore kul att få veta =) Utifrån det man ser i bloggen så verkar du vara så himla lyckligt lottad, jag menar, en egen lägenhet i New York är ju som en ouppmnålig dröm för vanligt folk som mig… Hehe. Tack för bästa bloggen! I just love it. Kram!


  1. Anna skriver: 30 augusti, 2013

   Hej Emma! Inte svar på din fråga. Men i ett tidigare inlägg frågade du om tips på ställen att gå ut på i NYC (om du är den Emma?). Hur som helst, här är en intervju jag gjort med en tjej som bor i New York och har en del tips.

   http://newyorkmybite.blogspot.se/2013/03/mot-emma-martensson-som-jobbar-i-new.html


   1. Emma skriver: 30 augusti, 2013

    Åh hej! Det var faktiskt inte jag som var den Emma – men det hade kunnat vara jag! 🙂 Tack för att du dela med dig av länken! Alla länkar som har med NY att göra tar jag tacksamt emot, då det är min största dröm att åka dit/bo där… hehe. Nu ska jag spana in länken!


 11. Pauline skriver: 30 augusti, 2013

  Dessa inlägg gillar man ju!


 12. Lovisa skriver: 30 augusti, 2013

  ÄLSKAR killfredagar!


 13. tibbelbibbel skriver: 30 augusti, 2013

  alltså leonardo di caprio… ååååååh


 14. Idun skriver: 30 augusti, 2013

  Lever för de här inläggen


 15. Jennika skriver: 30 augusti, 2013

  Alltså tänk att detta är första inlägget med Alex Turner (om inte jag missat en killfredag gudförbjude) den killen alltså. My god.


 16. Susanne skriver: 30 augusti, 2013

  Amen fyfan! Ge mig säger jag bara!


 17. fanny skriver: 31 augusti, 2013

  åh, du har en riktigt fin killsmak! james dean, james franco, leonardo dicaprio, heath ledger, joseph gordon-levitt. alltså ! <3 älskar också dina små raggningsrepliker, så himla roliga! så kul att du har det som en röd tråd i alla dina killfredagar.


 18. Nathalie Lillasyster Lundgren skriver: 31 augusti, 2013

  GUD! GE OSS TILLBAKA HEATH LEDGER!


 19. Linnéa skriver: 31 augusti, 2013

  kan du inte införa tjejfredag också??


 20. Miffoela skriver: 01 september, 2013

  Varför så många killar med cigaretter i munnen? Det är inte hett någonstans, bara vidrigt. Rökning är bara vidrigt, finns inget snyggt i det överhuvudtaget.


 21. Jennycestjenny.blogg.se skriver: 03 oktober, 2013

  Han i vit tröja och nedböjt huvud. 14:e från längst ner om jag inte räknat fel; vill ha honom.


 22. […] killfredagar: you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight. do you work for NASA? because you’re out of this world. if looks could kill you would be a weapon […]


Annons
Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/photo-diary-my-first-week-in-new-york/