Annons
Annons

zigazig ah.


 

f
Igår färgade och klippte jag av cirka tio centimeter av mitt hår. Eller jag gjorde det inte, utan Gabriella på Bangerhead. Jag går till frisören ungefär en gång i halvåret, så då är det lika bra att klippa av rejält.
Ni kanske minns att jag inte blev så nöjd förra gången pga för mörkt. Så Gabriella blekte fram en ljusröd nyans som jag tyckte blev så himla fin! Dessutom hade jag med mig dessa två bilder:

Annons

1

Det var så länge sedan jag gjorde något extrakul med min frisyr och Geri Halliwell är ju min husgud, så jag bad om två blekta slingor där fram som fröken hade anno 1996.

hair.

Och det fick jag! I ljusrött. Kan ju tilläggas att det var svåraste ever att försöka fånga dessa slingor i decemberljuset, men jag tyckte det blev himla fint och lagom subtilt. Det syns mest i dagsljus och man känner sig lite som en mangafigur.

hair.

Girlpower etc. puss.

.

Translation. Yesterday I went to the hair salon with a picture of Geri Halliwell in 1996 to imitate her blonde hair strands in the front. Here’s the result.

 

(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar