Annons
Annons

zigazig ah.


 

En maj 1998 var jag tretton, snart fjorton år och stod i kö till en Spice Girls konsert. Jag trodde jag skulle dö av magont och lycka för att snart få vara några meter från Geri Halliwell. Vi kom dit 6 på morgonen och stod näst först i kön. På eftermiddagen kom en tjej fram och frågade om hon fick fotografera oss för ett projekt och det ville vi såklart. Och efter det här inlägget fick jag en kommentar av en Mikaela. Hon skrev att det var hon som hade fotograferat oss den där dagen och att hon skulle försöka rota fram bilderna. Och igår fick jag ett mail, hon hade hittat dem.

Såhär skriver Mikaela bland annat på sin blogg:
Ibland händer det konstiga saker. 1998 gick jag en ettårsutbildning i fotografi i Stockholm. En kväll i maj så skulle Spice Girls ha konsert på Globen och jag visste att det skulle finnas en massa fina galna tonårstjejer att fotografera utanför. Så jag tog min kamera och begav mig dit. Jag stötte nästan direkt på ett gäng SpiceGirlstokiga tjejer som jag slog följe med. De roliga var att deras föräldrar lämnade dem vid Globen och så fort föräldrarna dragit så sprang de in på toaletterna och bytte om till betydligt mindre kläder :- ) De hade alla sin favorit i SpiceGirls och det här blev också Gingers sista konsert för dagen efter så hoppade hon av. Jag tänkte ofta på hur tjejerna tog avhoppet, om de blev helt knäckta. Jag fotograferade dem i någon timme innan de försvann in på konserten. Sen har jag aldrig sett dem igen, men jag har faktiskt väldigt ofta tänkt på dem.

Annons

Läs mer här. Väldigt fint.
.


13 years ago I was a 13 year old fanatic Spice Girls fan. In may 1998 they were having a concert in Stockholm and I stood in line for 14 hours to see them perform. It was Geri Halliwell’s last concert before she quit the group (but of course we didn’t know that yet). This girl came up to us when we were standing in line and asked us if she could take some photos of us and we said yes of course. Last night she e-mailed me. She had realised that it was me on those pictures she took thirteen years ago. She found them and made a blog post about it. It was so much fun to finally see them.

(0)
(0)
(0)
45 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar