Annons
Annons

16 år.


 

Nu börjar det brinna lite i knutarna med mina gamla tonårsfotoalbum för allt ska ner i flyttlådor. Men här är en liten inblick i en sextonårig sandras liv.


I slutet av sommaren 2000 fyllde jag 16. Då kom också Vera in i våra liv, världens gulligaste labrador.

Annons


Jag började gymnasiet och såg ut såhär på mitt skolfoto.


Jag och Jonna utanför café String där vi hängde vareviga eftermiddag. Där kunde man dricka pepparmintste och röka cigaretter i fyra timmar i sträck och sen säga till sina föräldrar att man luktade rök för att ”man varit på café” (förlåt mamma).


Jag tyckte om den här pojken ett litet tag. Han kunde flytande italienska och ryska och det tyckte jag var så makalöst fint.


Jag lärde känna Johan som gick i min gymnasieklass och vi blev superkompisar nästan direkt. Han hade alltid på sig enorma hörlurar och gick tyst runt i korridorerna i för lång lugg. Vi bytte minidisc-skivor med varandra.


Joakim och jag började äntligen i samma skola och hängde varje rast. Här är han söt och gullig och sexton år.


Jag och Nathalie i mitt kök.


mitt finaste lilla gäng.


Vi åkte på vår första festival, Hultsfred mellan ettan och tvåan. Jag tyckte det var det mesta fantastiska jag någonsin varit med om. Ett ställe där man aldrig behövde gå och lägga sig, blev upphånglad när man minst anade det och drack öl till frukost.


Jonna, jag och Diana på Hultsfred.


Efter hultsfred bokade jag genast en biljett till Emmaboda och åkte tillsammans med Maja och några fler.


Här är vi trötta och varma.


min favoritbild på Jonna och Nathalie.


Joakim, Lukas och Carl Christian dricker tequila på en förfest hemma hos mig.


Fika.


Jag och Jonna.


På Gröna Lund för att titta på Beck, om jag minns rätt.
.
Jag har gjort en film om min sextonårssommar också, varsågoda:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GEuolGH4uV0[/youtube]

Sexton år var lite då allt började på riktigt. När livet plötsligt tog en liten fart och rullade på snabbare, när man fick dansa, hångla, resa ensam och träffa de där människorna man passade ihop med.
.


My year as a 16 year old! Click here for english.

(0)
(0)
(0)
71 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar