Om

Sandra Beijer är född 1984 och är författare och skribent. Hon har drivit bloggen sedan 2005 och räknas som en av de mest etablerade och erfarna bloggarna i Sverige. Med ett par miljoner sidvisningar i månaden kan hon också titulera som en av de absolut största.

Beijer är utbildad copywriter och var verksam i sju år på bland annat Garbergs i Stockholm och Wieden+Kennedy i New York. Hon belönades 2011 med ett Guldägg för sitt arbete med NK.

2014 romandebuterade hon med Det handlar om dig (Rabén & Sjögren). Gomorron Sverige kallade den för en av vårens bästa ungdomsböcker och DN skrev ”Det är bara att klunka i sig av dessa skummande känslor när ett Jag möter ett Du."

2016 kom Allt som blir kvar (Natur & Kultur) ut. Bland annat skrev DN ”Sandra Beijer har språket” och tidningen ETC ”Närheten till Matilda känns filmisk, som genom den subjektiva kameran får vi följa henne som ung vuxen i en märklig stad, trovärdigt, bildrikt och igenkännbart även för mig som inte lever just ett sådant liv.”

2019 utgavs Mellan oss (Natur & Kultur) .

Mellan oss” och tidigare verk så klockren att romanfigurernas känslor och upplevelser går rakt in i hjärtat.” skrev Göteborgsposten.

Sandra Beijer har även översatt Rupi Kaurs bästsäljande poesisamling Mjölk och Honung (2017) och Tv-serien SKAM i bokform (2018).

Utöver detta har Beijer gett ut 5 noveller, medverkat i ett flertal antologier och varit krönikor i bland annat Metro och Aftonbladet samt skrivit manus till sin dramaserie Allt som blir kvar (SVT 2022).

Hon har drivit två podcaster, haft podd-tv på SVT Play, designat en klädkollektion för JC, varit ambassadör för Friends och samarbetat med de flesta stora varumärken för bloggen, som IKEA, Sloggi, Telenor, Shiseido, JBL med mera.

För samarbeten och förfrågningar mejla till [email protected]

Kontakta Sandra, mejla till [email protected]