Annons
Annons

2016 i kläder. januari till juni.


 

2016 var ett år där väldigt mycket hände, mycket mer än jag förberett mig på. Det enda som var ganska beständigt var mitt klädstil, så därför tänkte jag summera mitt år i just det bara för det! Hepp hepp här kommer januari till juni.

Annons

1
jan

Jag spenderade halva januari i New York. Det var kallt men soligt, jag hade bra hårdagar och en ny klänning i sammet.

2
feb

I februari klippte jag en kort page, bar denim och mörkblått (som vanligt) och hade viktiga meddelanden på t-shirts.

1
mars

Tillbringade hela mars i Tokyo. Hyrde en lägenhet i Naka-Meguro för att fira mig själv att jag skrivit klart min andra roman. Våren kom med körsbärsblommorna, jag fick nya kompisar, åt ramen varje dag och hade en ny skinnjacka.

1
april
I april kom våren även till Stockholm. Jag och Flora åkte tåg i Europa och man kunde gå omkring i bara jeansjacka. Och så blev det äntligen sneakers-tajm.

1
maj
Maj var så varm! Tillbringade all ledig tid på balkongen med kompisar, man behövde inga strumpbyxor och jag minns mig som glad nästan jämt. Dessutom tycker jag att outfiten längst ner till höger var en av årets finaste. Den måste jag nog ha igen när jag kommer hem.

1
juni

I juni kom sommaren med full fart. Jag hade en ny varsityjacka len som smör, kom på att mina träningsbyxor är minst lika fina till vardags och åkte till Göteborg för att se Håkan.

Ungefär så.

 

Translation. Outfits january – june.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar