Annons
Annons

3 bra saker som hände i fredags på manhattan:


 

new york.

1.
Jag och mamma hamnade på en mycket liten italiensk vinbar på Bedford St i West Village under lunch. Där var pastan så himla god, akustiken perfekt (om man bryr sig om sånt vilket jag gör iaf) och alla snälla.

Annons

new york.
Jag var så himla sugen på spaghetti med köttbullar så så fick det bli. Den var greatness.

new york.

2.
På eftermiddagen hade jag bokat tid till oss på manikyrstället Paintbox i Soho. När man kom in fick man en bok med deras sommarkollektion att välja i. Sedan fick man prosecco och kaffe i sugrör att smutta på när de kirrade ens naglar. Och efteråt hade de en nagel-fotoautomat att fota sina händer i. Mycket rolig new york-grej att göra detta, tips tips!

new york.

Min mamma valde rosa naglar med ett vitt streck i mitten som skulle se ut som reflektion.

new york.

Jag valde barbierosa naglar som bara liksom var två streck, ett tjockt och ett smalt. Himla svårt att föreviga dom på bild men vi båda var mycket nöjda i alla fall.

new york.

3.
När fredagskvällen kom crejvade vi skaldjur och bestämde oss för att äta på Pearl Oyster Bar. Ett litet fisk & skaldsjursställe på en tvärgata till Bleecker Street.

new york.

Jag åt grillad hummer med persilja och vitlök och det var så drömmigt att jag dog så nu blir det inga fler New York-uppdateringar.

Nä skoja klart det blir!

 

Translation. The lovely things from me and my mom’s Friday: Italian lunch in West Village, manicure at Paint Box and lobster for dinner.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar