Annons
Annons

3 bra serier.


 

Nu är det serietipstajm igen. Förutom att jag maratonkollar Parks & Recreation (bara 8 avsnitt kvar!) har jag hunnit se lite annat också:

1

Chef’s Table season 3, episode Ivan Ramen
En ny säsong av Chef’s Table finns nu på Netflix men jag vill framförallt tipsa alla ramenlovers om avsnittet om och med Ivan Orkin aka Ivan Ramen. Han driver en ramenrestaurang på Lower East Side men hade tidigare ett flerfaldigt belönat ramenhak i Tokyo. Fick sånt Tokyolängt! Och blev hungrig. Fint om kärlek också.

Annons

3

Big Little Lies.
Ny serie på HBO Nordic! Småkusligt om amerikanska hemmafruar som man förstår är kopplade till något slags mord? SÅ mycket kändisar: Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz MED MERA.

2

Mandelmanns Gård
Det här programmet är som den mjukaste formen av terapi när man mår lite dåligt. Just nu är jag inte lika ledsen längre utan mest jävligt arg, men när det var helt svajjigt och skört i bröstet frikkin räddade Mandelmanns Gård mig. Vill bli adopterad av dom och tillbringa resten av livet med att klappa höns, göra äppelmust och äta vindruvor direkt från träden. Finns på tv4 Play.

(0)
(0)
(0)
35 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar