Annons
Annons

3 saker jag ägnat mig åt de senaste dagarna.


 

Jag har haft feber i princip hela den här veckan. Detta är en återkommande tragedi som inträffar när jag kommer hem från festival. Har varit typ samma visa sedan jag var sexton. Min kropp pallar tydligen inte några dagars intensivt fest, säckar ihop totalt och går i viloläge flera dygn. Det är SÅ tråkigt.

Annons

Varje gång jag har gått och lagt mig denna vecka har jag upprepat mantrat ”imorrn är jag frisk imorrn är jag frisk imorrn SKA jag vara frisk”.
Inte funkat än.
Men idag har jag i varje fall duschat,  tvättat håret, gjort ansiktsmask och satt på en tvätt och så mycket har jag inte orkat sen i tisdags, så jag är hoppfull.
Tänkte tipsa om 3 bra grejer som hänt mig denna vecka när jag  legat i 90 graders vinkel.

1

Först och främst vill jag tipsa om Netflix nya serie Stranger Things.

2

Det är något så bra som en åttiotals-sci fi-tonårsskräck! Som en hommage till Steven Spielbergs tidiga filmer blandat med lite Freaks and Geaks.

3

Dessutom superbra soundtrack.

4

Och indievärldens Audrey Hepburn, dvs Winona Ryder såklart, spelar en av huvudrollerna.
Perfekt sommarserie.

1

En annan sak jag sysslat med är att se om Sex and the City säsong 3 och 4 (d e ju då Aidan e med). Kan verkligen rekommendera säsong fyra för stilinspiration. Carrie är såå fin i typ varenda avsnitt. Som här på hennes 35-årsdag i orangerött långärmat set och någon slags kysk svart hattbonad.

2

Eller till vänster i förklädesklänning och rosa t-shirt och till höger i vit skjorta  och smaragdgrön minikjol. Så fin så fin.

1

Annars har jag hängt mycket  på radioooo.com, en sajt där man väljer ett årtal och sedan klickar på ett land och så spelar de slumpmässiga låtar från det landet och det årtalet! Man kan även välja sitt spellistetema om man vill ha slow, fast eller weird. Älskar detta mysiga. Hängt mycket i Polen och lyssnat på lugnt sextiotal om någon undrar, eller som idag, lite trettiotal från Kuwait.

 

 

Translation. I’m sick.  It’s  boring because it’s summer outside. I’ve spent my week inside in front of my computer binge watching Netflix new sci-fi series Stranger Things, adored Carrie’s outfits in Sex and the City season 4 and falling in love with new music from all over the world at Radioooo.com

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar