Annons
Annons

5 saker jag rekommenderar.


 


Nina Åkestam som statsminister för en dag.
En av mina bästa personer Nina är med i podden Statsminister för en dag och är Genina som vanligt. Har alltid sagt att hon borde styra Sverige, nu tycker jag det ännu mer. Lyssna för ett intressant samtal om politik, framtid och spännande idéer.

Annons


Våffeljärn.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: införskaffa ett våffeljärn. Så gott till somriga smaker, som här när jag lagade våfflor med rödlök, sparris och löjrom. Eller det här receptet jag hittade på instagram med halloumi, tomater och svamp. Funkar även lika bra att göra hundra varianter av grilled cheese med! Eller rösti för den delen.


Dogspotting på Facebook.
Okej jag tror man behöver bli inbjuden till denna grupp, så hitta nån som kan bjuda in er. Men denna grupp har förbättrat mitt liv med 20%. Hela min facebookfeed är nu fullt av hundar folk har stött på och fotograferat. Älskar dom alla.

new years eve.
Myrorna <3 Sandra Beijer
Myrorna har just nu en bloppis med plagg från lite olika profiler, såsom jag själv, Jonna Bergh, Filip&Fredrik, Hanna Stefansson, Joy, Martina Bonnier och Kitty Jutbring. Jag säljer en spetstopp som jag hade på nyårsafton 2015/2016. Ta chansen vetja. Överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Pimm’s Cup som bål.
Så gott och fint och vårigt. Ställ till med fest och bjud på detta vetja.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar