Annons
Annons

6 stycken september.


 

Idag är jag på så himla dåligt humör. Råkade smörja in mig med en ansiktskräm som innehöll parfym och sitter nu hemma med dubbla ögonlock när mina vänner är på kalas. Åh alltså. Vi tittar bak i arkiven lite istället. Här är mina septembrar (nytt ord?) i några år tillbaka.

Annons

September 2009

Gick jag och såg Håkan Hellström på Gröna Lund med det här fina gänget.


Hade vi maskerad på jobbet med temat G och jag klädde ut mig till färgen gul.


Åkte jag till Marocko på fotokurs och lärde känna världens finaste fotogäng.
.

September 2008

Var jag och den här gulliga personen på Skansen och fotograferade björnar och klappade älgar.


Hade jag fest med ballongtema.


Plockade vi kastanjer.
.

September 2007

Bodde jag i New York ett litet tag och fick följa med på Pradas efterfest under modeveckan. De hade bajamajor som var som ett mindre vardagsrum där det spelades klassisk musik. Här står jag i ett sånt. Utanför väntar Gemma Ward på att få komma in, haha.


Hängde jag med den här fina damen nästan jämt.


Och så följde jag med på efterfester med folk jag inte kände och ville aldrig flytta hem till Sverige.
.

September 2006

Hade jag långt rött hår.


Som jag klippte av.


och så var Milla ungefär historiens gulligaste taxvalp.
.

September 2005

Fotograferades tydligen ingenting alls under hösten 2005. Här får ni en bild på mig och Nathalie i tvåtusenfems december istället.
.

September 2004

Fyllde Ea år och fick knäppa örhängen av mig och Emmeli.


Och så hängde jag på mesta och bästa indieklubben Metropolis varevigaste fredag.
.


My september in 2009, 2008, 2007, 2006, 2005 and 2004!

(0)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar