Annons
Annons

7 days, 7 outfits.


 

Hej och god morgon, i alla fall för mig som är på nyc-tid. Jag är ledsen att det krånglar så mycket här, att det inte funkar att komma in eller att kommentarsfunktionen inte vill och så. Själv tycker jag det är så extra jobbigt, för jag vill ju inte att ni ska tröttna och försvinna typ. Hur som helst, jag tänkte att jag skulle göra som jag gjorde för någon månad sedan eller när det var, visa vad jag hade på mig varje dag!
Här kommer alltså förra veckans alla outfits.

Annons


Monday.
Prickigt från H&M, skor från Opening Ceremony och kjol från AA.Tuesday.
En kall dag. Det fick bli löskrage från COS, kattröja från Opening Ceremony och kjol från Asos.


Wednesday.
Nog min favorit från veckan, om man får ha en sådan. Skjorta från Boy by Band of Outsiders, kjol från AA, strumpor från Topshop och vita Dr Martens.


Thursday.
Jeansjacka från Monki, platåskor från Jeffrey Campbell, t-shirt från COS.


Friday.
Kvällsbild, därav suddigheten. Allt från AA i alla fall, och så Buffalos.


Saturday.
Roligaste dagen denna vecka. Hade efterfest till åtta på morgonen, sådant är ju himla toppen. Batman-tröja från Lazy Oaf, kjol AA och Buffalos.


Sunday.
Veckans sista dag fick bli i knytblus från Topshop, kashmirtröjan är en present från min mamma och snörskor från Opening Ceremony.

(0)
(0)
(0)
35 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar