Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Skriver just nu manus till min dramaserie som kommer till SVT 2022.
Annons

7 mycket bra tips just nu.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Tips tips tips! Här kommer allt möjligt fint till er i en lördagsgodispåse. Youtube, inredning, mode och annat kul.

Buzzfeed Video – Which Celebrity Makes The Best …
Buzzfeed har ett mysigt koncept där de lagar olika kändisars recept på en och samma rätt. Som till exempel Frida Kahlos tacos här ovan (som för övrigt lät hur god som helst). Min favorit är nog dock snabbnudlarna:

Annons

Zara Archive Collection
Tyckte detta var en så bra idé. Att plocka ur arkiven. Ikea gör det lite då och då, varför inte också mode! Zara har plockat ut plagg ur kollektioner från 1996 till 2012 som lika gärna hade kunnat vara från idag.

Annons

Min favorit är nog jumpsuiten från 1997.

Toniton.se
Min kompis Sebastian ni vet, som är ihop med Matilda? Han lanserar Toniton Colours på måndag. Dom har jobbat med detta i flera år, är så himla taggad på att se hela resultatet.
Idén är att man kommer kunna kombinera väggfärger med hyllor, tavelramar, möbler och accessoarer.
Så att allt färgmatchar.

På måndag släpps sajten. Ser framemot att de ska hjälpa mig med en framtida lägenhet! 😀

Annons

GHD Rise Hot Brush (reklamlänk via Apprl)
Min elektriska värmeborste gick sönder. En vecka senare tipsade Bianca Ingrosso om denna så jag slog till. Den var ganska dyr så den får banne mig inte gå sönder. Hur som helst gör den frisyren fin om man vill ha lite fall och rundade hårtoppar eller vad 17 man säger (är trött i hjärnan).

Tycker Bianca Ingrossos youtube-videos är fascinerande för övrigt. Dom senaste när hon och hennes polare är nere i Marbella – verkligen som att följa det populära gänget i skolan behind the scenes. De har säkert kul ihop men my goodness vilken dålig energi de ger varandra med pikar, allmänt blasé ton och ser varandra aldrig i ögonen. Hur som helst! Rise Hot Brush! Bra grej!

Elle Novembernumret
Börjat läsa tidningar på ett helt annat sätt nu när jag åker så mycket tåg. I veckan kom Elles novembernumret ut! Älskar: 1. lukten av tidning. 2. Plocksidooooooorrrrr
Elle tipsar i detta nummer om min blogg och jag tipsar om böcker.

Slutligen en påminnelse!
Lund! Kom och hör mig prata om mitt skrivande och skapande på Skissernas Museum under Litteralundveckan. 20 oktober klockan 18.00 är tiden som gäller.
Inträdet är fritt men man behöver en biljett pga pandemi.
Läs mer och boka din biljett här!

17 kommentarer till “7 mycket bra tips just nu.”

 1. K skriver: 17 oktober 2020 kl 06:04

  Beställde också den hot rise brush. Gillar men lite svår, kan du inte visa hur du gör?

  Finns väl på youtube såklart men du är så mysig i rörligt + har bäst hår och estetik i norra Europa.


  1. Sandra Beijer skriver: 17 oktober 2020 kl 09:23

   Så dålig på att göra såna där tutorials. men ska försöka! tills vidare skulle jag säga att tricket i det stora hela är att locka bakåt, från ansiktet, och inte snurra för hårt runt borsten. puss <3


 2. Felicia skriver: 17 oktober 2020 kl 08:11

  Jag håller med om Biancas vloggar 🙁 Började fundera nu också om det är en jargong som vissa har och tycker om, eller om det är jag som är känslig för när människor ger pikar. Det ligger nåt obehagligt i att inte bara sägs rakt ut om något irriterar en eller att någon ska ändra beteende.


 3. G skriver: 17 oktober 2020 kl 08:22

  Såg också Biancas vlogg från Marbella med hennes kompisar, tycker att de verkar ha kul ihop men så tydligt och tråkigt att hennes vänner är så falska. När hon får sms om hur mycket hon tjänar på någon lansering/försäljning tittar dem andra två på varandra och ser avundsjuka ut. Tydligt att hon blir utnyttjad och är att de behandlar henne som ett barn typ


  1. Sandra Beijer skriver: 17 oktober 2020 kl 09:23

   ja, så speciellt beteende. hon är värd mer.


   1. Lim skriver: 19 oktober 2020 kl 00:17

    Ja hon är värd mycket bättre! Elaka vänner och elak pojkvän 🙁 Antar att hon lärt sig att stå ut med sånt skit för hennes familj, då de förminskar henne enormt.
    Det är i barndomen som vi människor ofta får ”mallen” på hur vi ska tillåta andra behandla oss. Hennes familj tar henne med en så stor nypa salt att det gör ont att se.


 4. Julia skriver: 17 oktober 2020 kl 09:29

  Håller med detta angående Biancas vlog, vilken dålig och dryg stämning mellan ”kompisarna”. Usch, får nästan ont i magen.


 5. Anna skriver: 17 oktober 2020 kl 10:06

  fick exakt samma känsla av vloggen, coola skolgänget men toxisk energi..


 6. Emma skriver: 17 oktober 2020 kl 10:35

  Kände också lite avsmak av hennes vänner, speciellt efter Marbella-bloggen men också så tråkigt att hon måste försvara deras beteende och säga att det är så de är mot varandra och att hon tycker det är ok.
  Tycker hon förtjänar bättre vänner och att omge sig med folk som tycker hon är snäll och bra. För det tycker jag att hon verkar vara, snäll och bra. Syns att hon försöker göra sitt bästa för att vara en god människa.

  Vill så ofta bara krama henne och säga att det är okej.


 7. Marit skriver: 17 oktober 2020 kl 12:41

  Annonsene på elle har tatt over så mye at det er vanskelig å se hva som er annonser og hva som er ditt innhold :’-(


  1. Sandra Beijer skriver: 17 oktober 2020 kl 15:33

   håller med :/ vi (som i bloggarna) har sagt till om det!


   1. Marit skriver: 17 oktober 2020 kl 20:49

    Så bra ☺️


 8. H skriver: 17 oktober 2020 kl 18:00

  Kan ikke du lage en plocksida på bloggen hver månad? Hadde vært sååå bra. Typ bok, plagg, matrett, godis etc. Eller bare for mote!


  1. Sandra Beijer skriver: 17 oktober 2020 kl 18:21

   har ju plocksidor flera gånger i månaden. som denna! 🙂


   1. H skriver: 18 oktober 2020 kl 13:15

    Absolutt! Tenkte mer visuelt, collager liksom 🙂


 9. Pommie skriver: 17 oktober 2020 kl 21:30

  Hej Sandra! Är en ganska nytillkommen bloggläsare som bara vill säga hur mycket jag tycker om din blogg!!!! Älskar ALLT med dina inlägg, tips, klocka tankar, bilder m.m! Tack för att du är du och keep up the good work <3


 10. Beatrice skriver: 19 oktober 2020 kl 20:26

  Du sätter verkligen fingret på exakt vad jag känner när jag ser dom tre tillsammans! Får ont i hjärtat för Bianca verkar verkligen fin men dom andra två… 100% mean girls-känsla


Dela på:
Laddar