Annons
Annons

alla dagar som inte är helg.


 

En lista om det allra vanligaste vi har: vardagen.

tuesday.

något jag värderar högt i min vardag:
Att jag inte behöver känna mig stressad på morgonen för att hinna i tid till någon fast kontorstid. Herregud, är tacksam för det dagligen faktiskt. Hela min livskvalité förbättrades sedan jag själv fick bestämma över mina morgnar.

Annons

det här äter jag till frukost:
Två knäckebröd med pålägg, te och ett kokt ägg. Ibland en frukt också. Men måste alltid avsluta varje frukost med ägget, annars känns inte måltiden klar på något vis.

när går jag och lägger mig:
Släcker lampan och lägger undan mobilen runt 22.30. När jag väl somnar är däremot en annan femma.

saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Då ska vi se här. Prick såhär står det i min lista för tillfället:
Att köpa: hudkräm, kortisonkräm. 
Fixa nån form av anteckningsblock, häftstift, postit.
Kolla upp Outlander.
Köp ägg.

february
det här äter jag till lunch:
Matlåda från middagen innan alternativt take-away i form av bibimbap från Sea Sushi. Äter jag ute blir det nästan jämt Nytorget 6 och deras räksallad.

när jag går upp:
Det är lite olika beroende på hur mycket jag har att göra. Just nu ställer jag klockan på 07:20 och går upp 07:30.

tuesday
jag går till jobbet:
Mellan 10 – 10.30 går jag till kontoret. Men har redan jobbat ett tag hemifrån då.

jag kommer hem från jobbet:
Jag går från jobbet runt 16-16.30.

february.
en vanlig vardagsmiddag:
Tacos hallå

candy
vad jag gör på vardagskvällar:
äter godis, spelar candy crush, spelar wordfeud, kollar serier, duschar länge, gör ansiktsmask, dricker öl med nån ibland, hånglar med nån ibland, lagar mat, hänger på pinterest, tidsinställer blogginlägg.

har jag söndagsångest:
Ibland, ja. Men nu var det ett tag sedan. Så glad över det.

Lista snodd från Sara!

(2)
(9)
(0)

6 kommentarer till “alla dagar som inte är helg.”

  1. Hej Sandra!
    Det är såhär att jag för första gången i mitt 25 åriga liv har pojkvan och även om det kanske är cheesy så vill jag ge honom något fint pa alla hjärtans dag. Men vet inte vad man ger? Du är ju sa bra på sant här! Har du några tips på vad man kan ge sin kille på alla hjärtans dag?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar