Annons
Annons

allt är för bra nu, går runt i t-shirt och är trött, sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar, blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet


 

-

En dagens outfit från en annan dag kommer lastat! Har slutat stänga balkongdörrarna mer eller mindre. Vaknar av måsar och kvitter varje morgon vid 04 och somnar om. Det är fint.

-

Knytblus från & Other Stories och shorts från Monki.

Annons

-

Är i ett skrivprojekt nu som tar väldigt mkt av min energi (så som det ska vara), men därför kanske det blir lite lättsammare här en tid. För att väga upp i mitt eget huvud liksom. Så bli inte arga om det blir extra mycket fokus på kläder, fest och sommar, det är för att jag skriver och skriver och tänker och tänker. Och lever! Det är helg!
Ses i natten.

(rubrik härifrån men det vet ni ju)

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar