Annons
Annons

allt som blir kvar – handlingen.


 

Jag hittade (precis som Flora!) min bok på Bokus & Adlibris igår. Nu går den alltså att bevaka och om lite mindre än fem månader kommer den ut.
Jag har ju inte riktigt berättat vad den handlar om – så det kanske är roligt att läsa den officiella beskrivningen! Den berättar i och för sig inte så mycket, men litegrann i alla fall:

Annons

bokus


Från dagen han klättrade in och sa hej var det något i huvudet som hoppade snett. Med en gång la sig ett lager över hornhinnan och jag blinkar alltid en extra gång innan skärpan fixeras. När det ännu var en påminnelse om att han väntade i min säng kunde jag stå ut. Men nu. Vad händer nu? Han är inte bara i ögonvrån, i periferin en millisekund när jag råkar missta någon annan för honom. Nej, han är snart framför mig, precis där, i varenda person som passerar.

Mitt under brinnande juli gör Matildas pojkvän slut. Kvar är hon, i en öde lägenhet. Vem är hon, utan honom? Matilda måste fylla tomrummet och bästa vännen Miron tar henne under sina vingar. Han lovar att bedöva smärtan med nya äventyr. Tillsammans ska de rida ut sorgen, explodera i natten. Men hur långt kan man egentligen gå och vilka är Mirons verkliga motiv? Och när vet man om man mår bättre, eller inte längre känner något alls?

Nok host 2016

Och så här ser det ut i Natur & Kulturs höstkatalog.

Här är en närmare titt på omslaget.
Här kan ni läsa om när jag skrev på kontraktet.
Boken går att bevaka på Bokus här.
Och på Adlibris här.

 

Translation. My second novel is now available in Swedish book stores for anyone who wants to have a notification when it’s released. The book will be released this fall, in the end of September.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar