Annons
Annons

allt som blir kvar.


 

Allt som blir kvar

Det är en väldigt surrealistisk känsla, att få hem en bok man skrivit själv. En historia som liksom levt så länge bara i mig ska nu läsas av andra. Det kan göra mig så stressad att jag får tryck över bröstet, men jag blir också lite gråtmild: att den äntligen är här, att jag blev klar.

Annons

Allt som blir kvar

Tycker den är så fin! Älskar baksidan.

Allt som blir kvar

Inuti är den i min favoritfärg midnattsblå. Och med lite recensioner från förra boken.

Allt som blir kvar

Den handlar om att bli lämnad och försöka hitta tillbaka till sig själv kan man väl säga. Och att inte veta alls hur man ska göra det, att följa varenda impuls för att överhuvudtaget få känna något alls.

Allt som blir kvar

Den är annorlunda från förra boken tror jag, lite mer klaustrofobisk kanske. Fast det var ju iofs Det handlar om dig en del också. Jag blev intervjuad i en litteraturpodd i fredags och de kallade min genre ”feel-bad”. Kan nog stämma ^^

Allt som blir kvar

Finns på alla ställen som säljer böcker prick nu samt att låna på ditt bibliotek förstås.

Allt som blir kvar

Och här på bokus och här på adlibris.

 

Translation. My book is here! My second novel ”Allt som blir kvar” (Everything that is left) is now available in Swedish bookstores.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar