Annons
Annons

answers to past week's comments.


 

Sandra, vet du vart man kan köpa likadana vita Dr Martens som du har? Har letat överallt med hittar inte! Antingen om du vet en svensk sida, eller en internationell. Tack <3
De fanns bara under en kollektion och är slutsålda världen över. 🙁 Ser de ibland på ebay. Man får söka tills man hittar. Såg att någon i kommentarsfältet sålde ett par storlek 38, så kolla där också!

Annons

Have you only slept with 3 people in your whole life? How is that possible? (Sorry, if that sounds rude. It just seems so little.)
Google translator is messing up my language. ”Been together” in Swedish, as boyfriend and girlfriend, translated to ”slept with”. So that’s what I meant, that I’ve had 3 boyfriends.

Jag undrar lite kring hur mycket du har fått bestämma från det att det bestämdes att det skulle bli en bok? Om du tvingats göra om mycket enligt förlagets åsikter, hur mycket du har fått säga till om och hur mycket du har fått bestämma om utseendet av boken (verkar ju som att du fått som du ville när det gäller det sistnämnda).
Nej förlaget har inte tagit något beslut utan mig. Vi har gjort det mesta ihop och ang innehållet i boken har de kommit med förslag (som i princip alla varit toppen) men jag har aldrig riktigt varit tvungen att göra något jag inte velat. Det har varit en himla fin process där de varit måna om att jag ska känna mig nöjd med slutresultatet.

Jag har en fråga som jag tänkte ställa till Sandra alt. någon läsare med bättre koll än mig. Det är så att pojkvän fyller år i nästa vecka och eftersom vår bästa måltid nånsin tillsammans var på ett gatuställe i Vietnam där vi satt och åt dumplings på låga plaststolar en varm men mörk kväll så tänkte jag. Att dumplings skulle vara en jättebra födelsedagsmiddag, så min fråga är; vart i sthlm (finns ju knappt i Uppsala) äter man godast och inte för dyra dumplings? Har läst om mormors dumplings och Beijing8 med olika åsikter om båda ställena… Tips mottages tacksamt!;)
Såg att någon hade rekommenderat 58 Dim Sum på Renstiernas Gata i kommentarsfältet. SÅ SANT. Det är Stockholms bästa dumplings. Speciellt de vegetariska. Gjorda med all livets kärlek 🙂 Men – inte så mysigt därinne men du kan ju scouta läget innan och se hur du känner! kram.

Skulle bli jätteglad om du pallade svara på en snabb fråga: Hur många ord är det i boken?
Vet inte hur många ord men det är runt 180 000 tecken.

Alltså, hur gör du för att alltid vara så fräsch och aldrig någonsin ha typ svettringar under armarna på dina tajta tröjor? Blir du aldrig nervös-svettig eller så? Haha konstig fråga kanske men jag undrar verkligen.
Haha. Självklart får jag svettringar och självklart blir jag nervös-svettig. Jag tycker man lär sig vilka tröjor som funkar till vilka grejer på något vis? Typ som när jag spelade in webbteve, då tog jag inte mina ljusaste tunnaste t-shirts för de tenderar jag att få ringar i när det är varmt. Och tycker man att det är extra jättejobbigt med svettandet någon gång får man kanske bara ha en tunnare kofta över eller så om man inte vill att det ska synas. Alla svettas!

Hallå Sandra! Det här har jag tänkt be dig om hur länge som helst men glömt bort! Kan inte du göra ett till sånt där inlägg då du berättar om några av dina närmaste vänner? Dem förra var så bra, tror jag läst det om Michelle hundra gånger. Ett likadant inlägg fast med dem som inte var med i förra, som till exempel Alexandra, Mathieu, Rasmus, Magnus, Gustav osv? Vore jättekul!
Jamen det borde jag väl försöka få ihop snart! Har så mycket på listan över blogginlägg-som-tar-jätte-lång-tid-att-skriva. 🙂 Men Stockholmsguiden står hur som helst först på listan. Måste styra upp den någon himla gång..

Förresten så undrar jag ifall du har några roliga spel/lekar att tipsa om? Jag ska ha 20-års middag med några kompisar om någon vecka och vill hitta på något roligt efter själva middagen också
Finns en fast länk i högra ramen under FAQ som heter Trix, lekar och spel.

Jag undrar hur du gick till väga för att få din bok publicerad?
På det gamla goda sättet. Skickade ett bokmanus till ett förlag.

Kommer den att finnas som e-bok?
Självklart!

Smygäter du aldrig godis?
Varje dag.

Sandra! Du som varit på så många festivaler genom åren, skulle du kunna göra ett inlägg om tips/saker som är viktiga att tänka på om man ska på festival i sommar? Kram!
Jag har gjort ett sådant inlägg någon gång har jag för mig. Vänta ska leta.. Ah här var det. Nej det handlade visst bara om festivaler jag varit på. Det beror på vilken slags festival du ska på, men bor du i tält och så föreslår jag att du inte glömmer att packa ner ficklampa, resorb, toapapper, våtservetter och varma varma kläder.

Hej Sandra! tycker alltid du har så himla fina citat i rubrikerna till dina inlägg så undrar om det skulle gå att ha någon slags referens till vart de är ifrån
Oftast är det låtar jag lyssnar på just nu. Om man kopierar citatet och skriver in det i google kommer låten dyka upp! kram

,

Translation. Read the answers by clicking ”in english” below FAQ.

(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar