Annons
Annons

answers to past week's comments. part 1.


 

Skulle du inte kunna visa upp din garderob, liksom hur organiserar du kläder o sånt där på ett bra sätt?
Hej! Just nu använder vi en garderob som fanns i lägenheten, men vi kommer byta ut den till ikeas garderobsystem senare i år. Kan visa då! kram

Annons

Å det ser gott ut, men vad tusan är zest? Eller vad hette det? Typ skalet eller? Fast då är det väl bara att skriva skal… Måste vara något annat…
Zest är skalet på citronen, men det är bara det gula på skalet. Man river av det som är gult och lämnar den del av skalet som är vitt!

Ohhhg I have just started to watch Looking too!! this series is so good, my favorite guy is Mexican Richie for sure <3 what about yours?
Richie is my favorite too, he is adorable.

HALLÅ VAD HAR EKOLLONET TAGIT VÄGEN I VASEN? ?(kanske är pinsamt dålig på biologi, men blir brydd)
Oj vet inte, håller med mystiskt. Den kanske bara blev ett med rötterna eller något.

såg på fornis blogg att en ny restaurang (burger&lobster) ska öppna i sthlm. tänkte på dig för att de ska servera lobster rolls!!! det här visste du säkert men tänkte att ifall du inte gör det så happy thursday!
  ja så pepp!!

hej sandra!! superduperviktig fråga här! hur spelar ni in podd på skype? jag och min kompis ville börja podda, men så flyttade hon till stockholm och jag är kvar i lund liksom. och om det ni använder funkar på mac (ifall ni använder pc då)? tjohej, hoppas du mår bra! puss!
  Vi har köpt mikrofoner och sedan har vi laddat ner ett program som heter ”call recorder” som kan spela in skypesamtal! puss

Hej Sandra! Tycker det är lite tråkigt när det är tävlingar på just instagram. Min profil där är privat, och för att någon ska kunna se hashtaggen måste mina bilder vara offentliga, vilket jag inte vill. Det är ju tråkigt av instagram att man inte kan välja att vissa bilder ska vara offentliga, som Facebook har, men nu är det så, och vi med privata profiler kan inte tävla, för det kommer inte synas för dig 🙁 kram
  Maila ditt stilleben till mig, det går fint. puss.

Vad heter typsnittet på bilden? Så himla fint!
  Det heter Learning curve.

Alltså, den där kakan ser helt gudomlig ut!!! Var var var kan man fika den?
  Bistro Berns. Den var omnom och då brukar jag inte ens gilla bakverksgrejer.

Men köpte du byxorna du provade? va ju sketsnygga!! 🙂
  Det gjorde jag! Bättre bilder kommer ^^

Hej Sandra! Här kommer en lite knasig efterlysning:
Har för mig att jag nån gång sett ett fint textstycke av någon svensk, rätt känd författare på din blogg som gick ungefär: ”såg någon på tunnelbanan idag som påminde om dig ” + någonting mer och sen obehagskänslor och så steg hon av.
Minns det bara som väldigt fint och har försökt googla som en galning utan att hitta något så tänkte att det fanns en miniliten chans att du eller någon läsare kanske visste vilken jag menar..? Kan mycket möjligt bara ha råkat läst det i kommentatorsfältet på något citatinlägg men vore hemskt fint att luska ut hur det egentligen gick.
Tack på förhand!
  Det är en dikt skriven av Kersin Thorvall ur samlingen ‘Jag är en grön bänk i Paris’. Såhär går den:
I dag på tunnelbanan.
Det var en man som liknade dig.
Inte så att han var lik dig.
Han var yngre och hans hår mörkare än ditt.
Men
hans sätt att hålla huvudet
handen som tog åt nacken,
när han talade.
Det var som tandvärkeller ett häftigt håll i mellangärdet
Det var inte att stå ut med.
Så vid nästa hållplats steg jag av.

acne suede jacket.
  jag är superintresserad av jackan!! Vet inte vad som blir lättast men ska vi (jag) säga att om du vill sälja den så maila mig om pris osv? skulle väl bli den mest perfekta vårjackan och partner in crime tror jag. KRAM
Maila mig om ni är intresserade av jackan. Den kostade 10 000 från början (ja jag vet det är knäppt), men jag kan tänka mig att sälja den för 4000 kanske? Men maila! Den är i nyskick och impregnerad.

  Alltså ÅH. Du måste läsa ”lilla syster kanin eller berättelsen om den feta näktergalen”. Hittade den i bokhyllan igår och dör söthetsdöden.
En av mina absoluta favoritbarnböcker!

Kan inte du göra ett inlägg där du visar hur du organiserar alla dina bilder? Du måste ju ha miljonernas miljoner på datorn!
  det har jag gjort! här!

  totalälskar er kök! vart är bordet + stolarna köpta?
Du hittar allt om köket i inredningskategorin på bloggen! Stolarna och bordet är från Habitat. krampuss.

jag vet att du förut har skrivit om var tallrikarna kommer ifrån men jag kan inte hitta inlägget. Kan du hjälpa mig på traven. Så himla fina!!!
Habitat också! puss.

  Förresten Sandra, jag åker snart till Tokyo. Några roliga tips?
Spana in min Tokyoguide!

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar