Annons
Annons

answers to past week's comments. part 1.


 

Här kommer lite svar på senaste veckans frågor i kommentarerna. Det var så många så jag delade upp det i två delar denna vecka. Nästa kommer imorgon.
Sedan vill jag bara säga att tack för allt det andra ni skriver, det som inte är frågor men betyder så mycket. Allt det underfundiga, fina, som gör mig så himla glad. Uppskattar varenda litet ord och läser allt, så att ni vet.

Annons

Men men, vad är det för himmelsk roströd hängslegrej du har på dig??
Den är gammal från Asos. Men har sett att de har en del hängselklänningar inne just nu!

Vad är det för sång som spelas i videon med Milla?
Going Up The Country med Canned Heat.

Varför var filmen The Internship så sämst? Kram!
Mest kvinnoförnedrande gubbsjukaste skiten jag sett på jag vet inte när. Vince Vaughn (som skrivit och regisserat) borde låsas in och stanna där tills han blir snäll igen.

vilken stegräknare använder du, snälla sandra?
Jag använder bara en app som heter Moves. Den är rolig för den har inbyggd gps så man kan se hur man rört sig. Känns lite som att jag är med i ett TV-spel varje dag.

sandra, kan inte du göra en film om hur du får till de där svängarna på håret? 🙂 framför allt tredje bilden nedifrån.
Jag har gjort det ett par gånger, här till exempel! Dock brukar jag inte rulla fram och tillbaka som i filmen utan hålla in bara, i ca 10 sekunder per hårslinga.

har du stativ med dig eller är det någon som fotar dig? kram!
Jag äger inget stativ tyvärr, om jag är hemma och fotar har jag oftast ställt kameran på en stol. Är jag utomhus är jag med någon som hjälper mig att fota!

hej. är lite nyfiken på hur du tänker kring miljö och konsumtion? jag menar att du verkar va en trevlig tjej o så men du verkar konsumera/resa en jävla massa utan någon tanke på om det är vettigt att leva så. det här upptar nämligen mkt av mitt liv, ett ständigt ifrågasättande av mina egna köpbegär/resebegär, och jag är nog inge tillnärmelsevis lika rik som du. hur tänker du kring detta? det är roligt att läsa din blogg men saknar ett kritiskt perspektiv på det liv du lever.
Jag förstår. Jag har svarat på detta flera gånger, men så här tänker jag (eller gör jag snarare, tänka borde man ju lite mer). Jag är ju ingen superdupermegamiljökämpe, men jag försöker varje dag tänka på miljön i mina dagliga handlingar. Jag köper ekologiskt om alternativet finns, jag sopsorterar och skänker pengar till organisationer. Jag shoppar ärligt talat inte supermycket om man jämför med många andra, även om jag vet att jag får kritik för det ibland. De flesta kläder jag bär är flera år gamla och jag har en tendens att använda saker tills de verkligen sjunger på sista versen. Jag tror det är för att min klädstil är så pass enkel att jag aldrig känner att ”jag har inget att ha på mig”. Jag har hög kjol, tröja/skjorta/t-shirt + strumpbyxor varenda dag. Jag kan kombinera prick allt i min garderob med varandra. Eh oj nu hamnade jag kanske på ett sidospår, jag menar bara att om man klickar sig in på min modekategori är typ nästan inget av mina tio senaste outfits nya grejer. Jag försöker också att äta kött högst 2 gånger i veckan, så att det blir som en trevlighet och inte vardag. Resa är väl min största last. Jag flyger ju några gånger om året. Men jag tycker också att resa och att upptäcka nya människor och nya världar gör en mindre inskränkt, mer modig och klokare. Tror alla blir vettigare av att se nya saker. Men jaa, det är dumt att flyga osv. Tycker dock att det största ansvaret för många flygresor borde läggas på businesspersoner och liknande som kan ta tåget och flyger flera gånger i veckan. Jag gör det runt fyra gånger per år i snitt. I överlag angående hela miljöfrågan tycker jag ärligt talat att det inte är klokt att enskilda personer ska behöva ta så mycket ansvar. Det behövs hårda miljölagar, så folk tvingas ändra på sina beteenden. Valfrihet är inte intressant när jorden har förkylning.

Sandra tror du att man kan bli ihop med sitt ex igen? Om man gjorde slut för att man inte visste vem man var på egen hand längre, men nu, sju månader senare, känner att man vet precis vem man är och att man är sig själv när man är med honom?
Då säger man det och håller alla tummar att han fortfarande vill. Och jag tror att du måste försöka visa att den här gången är det på riktigt. Lycka till <3

Har en viktig fråga om dina löskragar från cos (tror jag): går det fortfarande att köpa dem och vart hittar man dem isf haha??? Tack-på-förhand du-är-så-jobbigt-fin Sandra!!!
puss och tack! Jag har faktiskt ingen aning om cos fortfarande säljer löskragar, men gå in på deras hemsida och kolla. Asos och Zara brukar ha löskragar också. kram.

Tack för alla dina underbara inlägg! Jag undrar, har du någonsin beställt från Society6 till Sverige? Jag är inte alls van vid att shoppa över Internet och undrar undrar hur det fungerar med fraktkostnader osv… Kram!
Nej det har jag inte men fraktkostnader står alltid på hemsidan, bara att kolla. kram!

Sandra! Du har länge varit min inspiration i klädväg och jag avundas din garderob på riktigt. Jag har bara en liten svår fråga till dig.. Det är såhär att vi ska ha fest på högskolan med temat ”I köket” och jag har ingen som helst aning om vad jag ska vara. Har du några tips?
Du kan ju vara massor av roliga saker, en liten kopp, salt eller peppar, en gaffel, en tomat (eller vilket mat som helst). Bara att gå in i ett kök och rota lite så borde man ju bli inspirerad direkt 🙂 Här är min kompis Fanny när hon var morot förra året! puss.

which of your actual friends is the one you’ve been knowing longest from your teens/childhoood?
Joakim and Jonna! Joakim I’ve known since I was 14 and Jonna since I was 13 years old.

hej, where can one get a copy of Lula? Did you buy it in a normal store?
I bought it at the airport but I’ve seen it everywhere. Not sure where you live but here in Sweden I’ve seen it in ”normal stores” like magazine shops, news stands etc.

Hej Sandra!
 Jag skrev en kommentar till ett av dina inlägg för över ett år sedan. Såhär såg kommentaren ut:
”En sak slog mig, och du kanske inte ens läser det här. Men, jag läste någonstans, att han inte tyckte om kräftor den där mannen som gjort dig ledsen. Han tycker inte ens om kräftor, det du alltid vill festa till det med på födelsedagar. Det får i alla fall mig att le lite när det ensamma höstmörkret börjar tränga sig fram. Att det blir så tydligt, att det fan finns någon bättre som fan kommer tycka om kräftor och fan kommer älska mer. Som du kommer älska mer. Varje födelsedag.”
Och nu har jag väl egentligen bara en fråga.

Tycker han om kräftor?
Jag minns den frågan. Eller inte bara minns, tyckte så mycket om den i sin underfundighet. Sparade ner den i min mobil till och med. Och svaret på din fråga är;  ja men javisst gillar han kräftor. grabben är ju från västkusten. <3

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar