Annons
Annons

answers to past weeks questions. part 1.


 

13 yrs
Men du! När kommer nästa ”svar på veckans kommentarer”? Jag undrar fortfarande hur du tänker med att lägga upp bilder på folk från förr och att få deras tillåtelse osv
→ Hej! Förlåt ibland är jag helt enkelt dålig på att samla ihop alla frågorna. Jag är kompis med typ alla på fejjan som jag har lagt upp bilder i fotoalbum-inläggen. Jag lägger inte ut några helt sjuka bilder  (tycker jag i varje fall..) och om de skulle hojta till skulle jag förstås direkt ta bort bilden. Det var så HIMLA länge sedan, tror inte de har något emot det. Men isåfall får de säga till tänker jag.

Annons

Hej Sandra! Jag tycker böckerna du läst och sedan tipsar om i din blogg är väldigt intressanta och bra! Jag undrar om du eller nån annan som läser din blogg har tips om bra bokbloggar!
→ Jag läser egentligen bara Bokhora som bokblogg, men jag tycker att Flora brukar tipsa om bra böcker också!

hur lång tid tar tåget till paris från nice?
→ Ganska exakt 5 och en halv timme.

Vad heter växterna du har hängande i taket i köket? Var har du köpt de hängande krukorna? Har för mig att du länkade någon gång men att jag inte hittade dom på hemsidan du länkade. Jättefint är ditt kök!
Tack så mycket! Den ena har jag köpt på Mimmi Staaf (kanske slut?) och den andra på Plantagen. Växterna är vanlig murgröna.

Hur får du dina murgrönor att trivas så bra i ett soligt fönster? Mina får en massa bruna fläckar.
→ Det är för att det inte är direkt solljus tror jag. puss.

dress.
Vilken storlek har du i din svarta klänning? Blev kär i den mvh / har aldrig handlat från en utländsk internetsida.
→ Jag har storlek uk 8 i Asos. lycka till!

Hej! Vänder mig till dig Sandra, för jag tycker du har så himla bra svar på allt. Så här är det, jag är 22 år och har aldrig haft sex. Var rätt blyg och hade inte många kompisar i skolan, så blev liksom aldrig av. Sen dess har mycket hänt och jag har haft många tillfällen för sex, hånglat med en massa söta pojkar osv. Men blir alltid ett stopp när det kommer till sex, är så rädd att de ska komma på att jag inte varit med någon, så dumt jag vet. Blir bara värre för varje år som går. Nu är det så att jag träffat en kille jag gillar några gånger, vi har hånglat och myst. Men vet inte hur jag ska våga ha sex??!! Är som att det finns en spärr där. Hjälp mig, vad ska jag göra?!
→ Bara göre! Do it do it! Så här är det: han kommer INTE komma på att du inte varit med någon om du inte vill att han ska komma på det. Jag lovar. Men, om det känns bättre att berätta att du inte gjort det förut så tycker jag att du inte ska vara rädd för att göra det. Det är inte knäppt och han kommer inte att tycka mindre om dig för det. Man kan ju liksom säga ”Nu är det så här att jag är oskuld, och det är ingen särskilt anledning till varför jag är det, det bara blev så. Men jag känner att jag i alla fall vill säga det, så du vet.”. Jag håller på dig, skjut inte upp grejer du är sugen på att göra. Sex är jättekul och inte svårt. Det kommer kännas så himla härligt för det gör det alltid när man vågar göra saker som känns läskiga. puss.

saturday
I juni ska jag gifta mig och jag vill ha såna fina ögonfransar som du… Lösvarianter? Var köper du dem? Är de krångliga? Puss!
→ Hej och grattis till bröllop! Jag har svarat på det ganska många gånger, sök på ”lösögonfransar” på bloggen så kommer nog både märken och tutorials och allt möjligt upp. Jag använder japanska märken, bland annat ett som heter ”Dolly Wink” och köper de på Ebay.

En ren jäkla nyfikenhetsfråga – tittar du på Ex on the beach? Med tanke på att du tycker så mycket om ph
→ Näpp! puss.

Varför tog du bort min kommentar
→ Jag tar inte bort några kommentarer, men vissa måste jag godkänna ibland pga wordpress får för sig att de är spam.

fig tree.
Mycket fint fikonträd men vad gör man med det på vintern? Så att det överlever alltså!
→ Under vintern ska fikonträdet stå svalt och mörkt. Kanske får det flytta ut till vår trappuppgång?

Vad heter den där rörliga växten?
→ mimosa!

vad skulle soundtracket till din bok vara? I skolan har vi fått i uppgift att göra trailers om en bok vi läst och jag ska göra om din.
→ Alla mina låtar av Veronica Maggio tror jag nog, eller det var den jag tänkte på i samband med titeln. : )

Jag har en fråga, hur gammal var du när fina föräldrar skilde sig? Och hur har det påverkat dig?
→ De skiljde sig när jag var sju år gammal.  Jag har inga ”men” kring det, de var inte kära längre och ingen hade nog varit lyckligare bara för att de stannat tillsammans.

vet att du skrivit att du inte vill prata om din pappa och vill inte trampa på nån öm tå.
men har själv en trasig relation med min pappa och du skriver ju så vackert och tänkvärt, så jag undrar om du har något att säga på temat i alla fall? något trösterikt? jag vet inte. personligen så är det min pappa som tagit avstånd från mig, men nu skyller allt på mig. eller ja, han tänker väl knappt på mig längre… så är det tyvärr. han lever sitt liv i godan ro med sin ragata till fru. vad kort din mamma såg ut som gravid förresten, eller var det bara du som var lång?
är din mamma kortare än du nu?
→ Jag vill inte prata om min pappa på bloggen. Hoppas ok. Det är  jättesorgligt när pappor tar avstånd, men man får tänka att blod faktiskt inte är tjockare än vatten. Det är hittepå, man mår bättre med människor i sitt liv som man kan lita på och som gör en mer glad än ledsen.  Gå och prata med någon om dina tankar, det gör jag. Det hjälper.
Min mamma är 157 cm lång och jag är 162 så hon är kortare än mig nu! kram.

13 yrs
Det här kommer kanske låta otrevligt, men bear with me.
Jag är några år äldre än du. När jag var sexton hade jag antagligen sagt något otroligt spydigt om ditt fjortonåriga jag, ifall vi sprungit på varann (Jag hade sagt ”kickers” med så mycket dräpande förakt jag kunde uppbåda, svårare än så hade jag inte gjort det för mig.)
 Jag och mina polare gick bara på loppisar och var helt sålda på 70-talet. Vi ville ha fårskinnskragar, v-jeans, träskor och hennafärgat hår. Och som vi avskydde plastiga magtoppar och Buffalos!

Och nu tittar jag på de här bilderna. På dessa ultra-spicegirls. Dessa Buffalo-brudar med bara magar. Och blir sentimental och tänker ”men hur sjutton missade jag hur kreativa och lekfulla de var? Hur sjutton kunde jag undgå att se att de hade lika roligt med sina utseenden som jag hade med mitt?
Jag hoppas du läser den här kommentaren, fast den är på ett redan gammalt inlägg. Och tar denna 15 år försenade komplimang till ditt hjärta: ”Vad fina ni är! Vad kul ni verkar ha det! Vill ni äta glass rakt ur bunken nere vid hamnen med oss, fast det bara är april?”
→ Så himla fin kommentar tyckte jag. Vi hade nog älskat att få fika med er. <3 puss.

Undrar bara hur du gör med hårtvätt efter du tränat. Jag vill också tvätta mitt så sällan som möjligt men när jag tränat blir det ju inte så fräscht. Hur gör en master som du?
→ Jag tvättar inte mitt hår efter att jag tränat. Jag sätter upp det när jag springer och det är klart att det blir lite svettigt ändå, men liksom, strunt samma tänker jag. puss

.

Translation. Read in google translator by clicking the google translator link just below my profile to the right.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 


Annons

 
 


Annons

Laddar