Annons
Annons

berätta om det bästa som hänt er på sistone!


 

Hej!

Ursäkta att mitt bloggande varit så oregelbundet och sällan sedan jag kom hem från LA. Vet i och för sig inte ens om någon märkt det, men ändå. Landade med världens feber och har sovit 80% av dygnets timmar sedan måndags morse.

Annons

Lär göra samma sak idag. Så blir lite svajjigt här inne tills jag är frisk igen.

Men tänkte att ni kunde kanske hjälpa mig med dagens inlägg!
Såg i kommentarerna att flera har önskat inläggen där ni får berätta om det bästa som hänt er på sistone.

Och det var ju säkert ett år sedan jag gjorde ett sådant, så det låter som en toppenidé <3

För den som har missat: har något extra bra/rörande/girlpowerigt/kickass/romantic/strålande/osannolikt/sjukt fint hänt dig på sista tiden? Berätta i kommentarerna så lyfter jag upp ett gäng senare i framtida inlägg.

Tips på att inte skriva romanlångt, men annars kan det vara prick vad som helst.
picture source.

(0)
(0)
(0)
514 kommentarer | Translate
 


Annons

 
 


Annons

Laddar