Annons
Annons

bloppis på musikaliska den 14 juni.


 

Make-it-last-loppis-4

Inte nu på söndag men söndagen efter det kommer jag och ett gäng andra bloggare och modepersoner ha bloppis på Musikaliska tillsammans med Make it last.
Vintagebloppisen var ju nu i söndags men jag kunde inte medverka på den pga var på vuxenkollo (bästa kollot btw, bilder kommer, men det tar vi sen).
Så här kommer nu en ny chans. Jag har rensat ut min garderob REJÄLT och kommer sälja minikjolar, magtröjor, fina sneakers, klumpiga skor och såklart signera böcker!

Annons

Så här såg det ut förra året på bloppis genom Elsas kamera när jag sålde böcker och noveller och kläder. Alexandra var där och hängde med mig <3

Och så här genom Annikas lins. Jag sålde slut mina böcker på under timmen så ska försöka ta med mig fler den här gången.

Och här är en bild från en bloppis jag hade på Beyond Retro för länge länge sedan innan jag skulle flytta till New York.

loppis

Andra som kommer sälja på bloppisen i år är till exempel Michaela Forni, Kristin Zetterlund, Frida Gustavsson, Jonna Bergh och inte att glömma: min favvis Gustav <3

Bloppisen är på Musikaliska Gård som ligger mitt i stan på Nybrokajen 11. Håller på mellan kl 13-17. Hoppas ni kan komma! Om inte för att köpa så kanske för att ge mig en kram. Det skulle jag bli glad över ^^

.

Translation. Blog flea market at Nybrokajen 11 in Stockholm the 14th of june.

 

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar