Annons
Annons

bokklubben om kärlek.


 

instagram

Idag är en speciell morgon! Nästan så att jag inte kunde sova inatt. Ikväll flyttar vi nämligen in i vår lägenhet igen. Sova i en egen säng, laga mat i eget kök och kanske framförallt – bara få komma hem. Sitter i och för sig lite på helspänn att jag ska få ett telefonsamtal om att det är uppskjutet igen. Men hoppas hoppas hoppas verkligen inte.

Annons

Hur som haver var det inte det som detta inlägg skulle handla om. Vad det istället ska handla om är att i helgen ska jag spela in webb-teve för bloggen, och tänkte be om er hjälp!
Jag har en tid tänkt på ett litet tv-format som skulle passa på niotillfem, och tillsammans med Metro och produktionsbolaget Anagram ska det nu bli av. Det är så roligt att det satsas lite rejälare på bloggandet, att jag helt plötsligt får hjälp av ett helt litet teve-team för att skapa innehåll till er! Mycket flott.

No One Belongs Here More Than You

I helgen spelar vi in fyra avsnitt av en bokklubb med kärlekstema. Jag har bjudit in kompisar och i varje program tar vi upp en bok med en särskild kärleksvinkel, talar om boken men även om själva temat i stort. Programmen kommer vara uppdelade i 1. otrohet, 2. olycklig kärlek, 3. förälskelse samt 4. när det tar slut. 

rob ryan - this is for you

Vi kommer även ta upp en läsarfråga på varje tema och försöka svara på den.
Så. Nu undrar jag alltså om ni har något kärlekstrubbel ni vill att vi ska försöka lösa? I sådant fall är ni hemskt välkomna att ställa en i kommentarsfältet.

Och har ni andra förslag på saker ni vill att vi ska ta upp inom varje temas ramar så hit me. Sitter och skriver manus och intervjufrågor i detta nu.
Puss.

.
Translation. This weekend we’re producing a little book club series about love that will be airing in my blog during this fall!

(0)
(0)
(0)
78 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar